Za vas smo izbrali najbolj praktične otroške sobe

Otroška soba nedvomno predstavlja enega najpomembnejših prostorov vsakega otroka. Najmlajši član družine se v njej lahko sprosti, zabava, uči in druži s prijatelji in sorojenci. Ko si ogledujemo otroške sobe, ne smemo pozabiti, da morajo le te biti v prvi vrsti praktične in funkcionalne. Le take namreč omogočajo otrokom prijetno bivanje in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Če ste tudi vi sredi projekta opremljanja otroške sobe, vam bo branje spodnjih vrstic zagotovo prišlo zelo prav. S pametno izbiro boste za svojega otroka namreč naredili veliko več, kot si sploh lahko predstavljate.

Otoška soba EMA.

Soba, ki raste z otrokom

Glavni namen sodobne otroške sobe je, da zadovolji potrebam in željam otrok v različnih starostnih obdobjih. Vaš malček namreč ne bo večno razigran petletnik, ki po postelji raje skače, kot spi. Kot bi mignil bo zrasel v otroka, ki mu bo soba morala nuditi tudi vse potrebno za opravljanje šolskih obveznosti. Kako torej doseči, da otroške sobe ne boste rabili menjati že po nekaj letih?

S pravilno izbiro pohištva se bo moderna otroška soba lahko prilagodila starosti in željam vašega malčka in kasneje mladostnika. Za praktičen nasvet smo povprašali tudi strokovnjake za notranjo opremo iz večkrat nagrajenega pohištvenega salona Furnitura. Eden izmed odličnih načinov za doseganje brezčasnosti otroške sobe je izbira pohištva nevtralnih barv. Kot odlična se izkaže otroška soba Jessy, ki je hkrati tudi eden izmed njihovih najbolj prodajanih modelov. S svojim klasičnim skandinavskim dizajnom in minimalističnim pohištvom je namreč primerna za otroke vseh starosti, malček pa lahko sobo tudi okrasi po svojih željah.

Otroška soba JESSY.

Ne pozabite na želje otroka

Zelo pomembno dejstvo, ki ga je nedvomno potrebno upoštevati pri nakupu nove otroške sobe je, da gre za prostor, v katerem se mora najbolje počutiti prav otrok. Učenje, igra in počitek morajo potekati v sobi, ki je v prvi vrsti všeč malčku. Zato prisluhnite njegovim željam in zamislim in mu jim poskušajte ugoditi. Ali vaš otrok sanja o zvezdnem nebu nad svojo posteljo ali posteljo v obliki avtomobila? Izpolnite mu željo – ob pogledu na njegovo veselje, pa se bodo iskrice pojavile tudi v vaših očeh.

Otroška soba VIVAN.

Prav tako pa se otroška soba v marsičem razlikuje od ostalih delov vašega doma. Otroške potrebe so specifične, namen otroške sobe pa je, da jim ugodi. Sodobna soba za najmlajše mora biti varna, udobna in prilagojena za različne dnevne dejavnosti in sproščen nočni počitek. Še eden izmed izjemno priljubljenih modelov, za katerega se starši odločijo v salonu Furnitura, je zato soba Kiki Joy, ki združuje vse potrebne praktične rešitve – udobna postelja z dodatnim ležiščem, prostorne in funkcionalne omare za shranjevanje potrebščin, predalniki in učni kotiček s pisalno mizo in stolom. Model Kiki Joy se lahko pohvali z detajli v razigranih barvah, ki še dodatno popestrijo celoten izgled prostora. Posamezne pohištvene elemente pa lahko po želji tudi zamenjate.

Otroška soba KIKI JOY.

Z upoštevanjem malčkovih želja boste dosegli, da se bo ta v svoji sobi počutil kar se da varno in prijetno. Slednje pa je konec koncev tudi naš cilj. Ne belite si glave s porisanimi stenami in z nalepljenimi posterji. Še prehitro bodo stene zopet čisto bele, zato uživajte v radostih, ki jih prinaša to nedolžno otroško obdobje.

Opremljanje otroške sobe zaupajte strokovnjakom

Nakup ustreznega pohištva za otroško sobo še zdaleč ni enostaven projekt. Izbrana oprema mora biti kakovostna, trpežna, med seboj usklajena ter tako prijetna na pogled. Če temu dodamo še dejstvo, da mora biti otroku všeč, se lahko hitro znajdemo pred misijo nemogoče. Strokovna ekipa našega največjega spletnega ponudnika pohištva je za zgornjo dilemo našla odlično rešitev. V svojo ponudbo so zato vključili nevtralne in brezčasne modele, kot sta na primer soba Ema in soba Ted. Nič čudnega, da gre za dva najbolj prodajana primera, saj združujeta edinstven slog, ki se prepleta s ščepcem razigranosti in atraktivnimi oblikami pohištva. Popolna skandinavska nevtralnost pa vam in vašemu otroku dovoljuje neskončno domišljijo pri dekoriranju prostora.

Otroška soba TED.

Na spletni strani Furnitura vas čakajo otroške sobe različnih stilov, med katerimi pa najbolj prevladujejo nežne skandinavske linije, atraktivnimi dizajni in motivi risanih junakov, sobe z modernim pohištvom in seveda kultni modeli s še bolj legendarnimi pogradi.

Kako torej do sanjske otroške sobe? V prvem koraku izmerite sobo vašega malčka in premislite, kakšno pohištvo potrebujete ter kakšne dimenzije bodo primerne za vaš prostor. Zavedati se je namreč potrebno, da mora izbrana oprema zadostovati tudi različnim tehničnim kriterijem. Moderne otroške sobe uspešno združujejo vaše želje in dejanske možnosti in kot take v vaš dom prinašajo popolno rešitev in občudovanja vredno pohištvo. Zato je zelo pomembno, da izberete zaupanja vreden salon pohištva, v katerem vam bo do izvrstne otroške sobe pomagal dober svetovalec.

V Furnituri vas čaka celostna storitev, ki vam bo še dodatno olajšala izbiro sanjske otroške sobe, ki bo postala prostor tisočerih spominov vašega malčka. Njihovi svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri nakupu ustreznih elementov, ki bodo ustvarili primerno vzdušje v sobi vašega otroka. Otroško sobo lahko pri njih naročite z že nekaj kliki, za pomoč pa se lahko obrnete na svetovalno ekipo. Kontaktirate jih lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca.
Za konec pa naj poudarimo, da vrhunsko otroško sobo ne naredi le pohištvo, temveč doživetja, ustvarjena v njej. Zato dopustite, da je otroška soba zares otroška in na trenutke tudi malo otročja. Kot taka bo namreč postala neizbrisljiv spomin, ki bo otroka spremljal še dolga leta in daleč v odraslost.

Naročnik oglasa: Furnitura d.o.o

 

Tagi