Z novim letom vam je na voljo še več terminov za vadbe in treninge

Da spremembe, ki ste si jih zamislili za novo leto, ne izgubijo svojega zagona, je pomembno, da se čim prej udejanijo. V KinVitalu vam bodo zagotovo z veseljem pomagali na področju vadb, treningov in terapevtskih vadb.

Zaradi velikega povpraševanja po vadbah, z novim letom v KinVital hiši na travniku dodajajo še dodatne termine za vadbe in osebna trenerstva. Tako vam bodo vadbe na voljo od 6.15 zjutraj pa do 21.00 zvečer.

Ekipa, ki je sestavljena s strokovnjakov s področja kineziologije, fizioterapije in trenerstva, vam je tako na voljo za vadbe, osebna trenerstva in terapevtske vadbe pri poškodbah ali pri kroničnih bolečinah. Še vedno pa ostajajo pri KinVitalu zvesti vadbam v manjših skupinah, kjer je poudarek predvsem na osebnem pristopu.

Hiša na travniku, ki velja za enega najlepših vadbenih centrov v Sloveniji, se nahaja v kraju Dob pri Domžalah (Ljubljanska cesta 1). Hiša leži ob glavni cesti, tako da je praktično ne morete je zgrešiti. Vadbeni center pa s svojo odlično zasnovo omogoča tudi čudovit pogled na okoliško naravo in Kamniške Alpe v ozadju.

Za uvod vam je na voljo brezplačni preizkus vadb oziroma brezplačni posvet

Da boste novo leto lažje pričeli aktivno, vam je v KinVital hiši na travniku na voljo brezplačni preizkus skupinskih vadb, kjer lahko preizkusite funkcionalno vadbo, vadbo za zdravo hrbtenico ali pa vadbo za seniorje.

Za tiste, ki bi vas zanimalo osebno trenerstvo ali pa bi se zaradi kakšnih kroničnih bolečin oziroma poškodbe priključili na terapevtsko vadbo, vsem vam pa je na voljo uvodni brezplačni posvet. Ta je namenjen predvsem seznanitvi z vašimi cilji, željami in morebitnimi težavami ter da se na podlagi tega začrta ustrezen načrt.

Za uvodni preizkus vadbe ali pa uvodni posvet, se lahko prijavite na email info@kinvital.si ali pa na telefon 031 893 284 (Luka).

Na voljo pa so vam tudi masaže

Ekipa KinVitala pa v novem centru ponuja tudi masaže, za kar je zadolžen fizioterapevtski del ekipe. S strokovnim pristopom bodo poskrbeli, da bodo težave in zakrčenost čim prej preteklost. Za rezervacijo termina se lahko obrnete na zgornji telefon ali pa email.

Kakšna je zgodba ekipe KinVitala?

KinVitalova ekipa je že v svojem 9. letu delovanja, tako da nikakor ne gre za novo ekipo. Poznani so predvsem po delu na področju vadb v manjših skupinah in terapevtskih vadbah. So prvi v Sloveniji, ki so začeli z zgodbo kinezioloških centrov, kjer ni poudarek zgolj na klasičnih skupinskih vadbah, temveč predvsem na vadbah s kvalitetno vsebino ter na vadbah v manjših skupinah, kjer lahko obravnavajo vsakega posameznika glede na njegovo trenutno pripravljenost, njegove cilje in morebitne težave/poškodbe.

Več o njihovih programih in Hiši na travniku pa najdete v spodnjem video posnetku:

Naročnik oglasa: KinVital

 

Tagi