Z Domžalcem za valentinovo na posebni palačinki v slaščičarno Bella

V mirnem kotičku sredi Domžal se nahaja vse bolj priljubljena slaščičarna Bella, ki je tako med starejšimi, družinami kakor tudi mlajšimi obiskovalci, prepoznana po unikatnih in ročno izdelanih slaščicah z manj sladkorja. Raznovrstne dobrote z izjemno ljubeznijo, srčnostjo in kreativnostjo ustvarja energična slaščičarka Maja Habjan z ekipo.

Ker se približuje valentinovo, so se v slaščičarni Bella odločili s prav posebno palačinko, snovano ravno za prisrčno in ljubeznivo praznovanje praznika zaljubljencev, razveseliti srečnega izžrebanca tokratne nagradne igre, ki bo potekala na Domžalcu.

Slaščičarna Bella je svoja vrata odprla v začetku lanskega poletja in nemudoma požela izjemno zanimanje. Premišljeno zasnovana in estetsko dovršena oprema, se z dekoracijo prilagojeno letnim časom in praznikom, prelepo dopolnjuje z že tako bogato in raznovrstno ponudbo dnevno svežih slaščic, ki pobožajo srce in polepšajo dan. S široko zasnovano ponudbo tematsko izdelanih slaščic razveseljujejo ljubitelje številnih praznikov in posebnih priložnosti, kot so valentinovo in pa pust.

Poseben valentinov paketek

Ob prihajajočem prazniku zaljubljencev bodo še dodatno popestrili raznovrstno ponudbo slaščic in v ponudbo dodali poseben paketek, ki bo vseboval čokoladno tablico s srčki, 2 popsicla in pralineje. Posebno pripravljen in dekoriran paketek s pridihom valentinovega praznika je lahko prelepa pozornost za vse najdražje. V slaščičarni Bella že sprejemajo prednaročila za poseben paketek in sicer po e-mailu na naslov info@torte-bella.si ali na tel št. 051 262 988 

Na valentinovo boste lahko v slaščičarni Bella našli tudi palačinke, monoporcijske tortice, pralineje in pa cakepopse v obliki srčka.

V želji, da bi tudi bralci Domžalca poizkusili posebno palačinko, ki jo v slaščičarni Bella pripravljajo prav za valentinovo, so se odločili za malce drugačno nagradno igro, s katero želijo z majhno pozornostjo pocrkljati ljubitelje palačink in praznika zaljubljencev.

Nagradna igra za bralce Domžalca

Dragi bralci Domžalca, lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko z oddanim odgovorom na “nagradno vprašanje” (možnih je tudi več odgovorov) in kančkom sreče, priborite 1x *valentinov krožnik s šampanjcem*(Na valentinovem krožniku sta 2 posebni palačinki z okusom Raffaello – jagoda, dodana pa sta tudi 2 kozarčka šampanjca. Valentinov krožnik je primeren za 2 osebi)

Nagradno vprašanje: Najraje imam palačinko (z okusom) ?

a) Snicker
b) Raffaelo jagoda
c) Ferrero rocher
č) Borovnice s smetano
d) Jagode z vanilijevim sladoledom
e) Mango z banano
f) Drugo…

Nagradna igra poteka izključno na spletnem portalu www.domzalec.si od nedelje, 5. februarja 2023 do srede, 8. februarja 2023 do 24. ure. Odgovor (lahko jih je tudi več) na nagradno vprašanje pošljite do srede, 8. februarja 2023 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek ter e-naslov. Žrebanje bo potekalo v četrtek, 9. februarja 2023. Izžrebanec (ime in priimek) bo objavljen na spletni strani www.domzalec.si dne 9. februarja 2023.

Z oddanim odgovorom se strinjam in sprejmem pravila nagradne igre, ki so dostopna tukaj

Preživite letošnji valentinov večer malce drugače. V mirnem kotičku in prijetnem ambientu butične slaščičarne Bella v središču Domžal, si lahko že danes rezervirate mizo in z majhno pozornostjo razveselite vam drago osebo. Rezervacije za valentinov večer sprejemajo po e-mailu na naslov info@torte-bella.si ali na tel št. 051 262 988.

»Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«

Avtor: Petra Petravič; Foto: Slaščičarna Bella

Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanka, ki prejme 1x *valentinov krožnik s šampanjcem,*(Na valentinovem krožniku sta 2 posebni palačinki z okusom Raffaello – jagoda, dodana pa sta tudi 2 kozarčka šampanjca. Valentinov krožnik je primeren za 2 osebi), ki jih bodo za valentinovo pripravili v butični slaščičarni Bella v središču Domžal je:

  • Teja Medved

Iskrene čestitke.

Nagrajenka bo o nagradi obveščena po e-mailu.

 

Tagi