Z Bello in Domžalcem do brezplačnih paketkov polnih domačih piškotov

V središču Domžal se nahaja priljubljena butična slaščičarna Bella, ki ste jo bralci Domžalca že spoznali. Prepoznana je po unikatnih slaščicah narejenih z manj sladkorja, ki jih z izjemno ljubeznijo, srčnostjo in kreativnostjo ročno ustvarja energična slaščičarka Maja Habjan z ekipo.

Poleg bogate in raznovrstne ponudbe dnevno svežih unikatnih slaščic narejenih z manj sladkorja, boste s široko ponudbo domačih piškotov različnih vrst na svoj račun prišli tudi ljubitelji tradicionalnih okusov in malce bolj klasičnih domačih dobrot.

Posladkate se lahko z ročno izdelanimi brizganimi piškoti, kavnimi piškoti, orehi, rogljički, kakavovimi piškoti, linškimi piškoti, zvezdicami in srčki. Poizkusite in pocrkljate pa se lahko tudi s slastnimi domačimi poticami, med katerima sta bolj poznani kokosova in potratna.

V želji, da bi tudi bralci Domžalca preživeli kar se da lepe praznične decembrske dni in se ob tem pocrkljali z raznovrstnimi domačimi piškoti, morebiti z njimi razveselili bližnje ali jih poklonili za darilo, so se v slaščičarni Bella odločili pripraviti majhno presenečenje.

Nagradna igra za bralce Domžalca

Dragi bralci Domžalca, lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče priborite brezplačen paketek raznovrstnih domačih piškotov pakiranih v manjših simpatičnih kozarčkih (150 g).

Nagradna igra poteka izključno na spletnem portalu domžalec.si od ponedeljka, 11. decembra 2022 do nedelje, 18. decembra 2022 do 24. ure, ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite brezplačen paketek ( podelili bomo 5x 1 brezplačen paketek raznovrstnih piškotov v lončku), ki ga boste lahko osebno prevzeli v butični slaščičarni Bella v središču Domžal.

Gosti ste v prijetno okrašenem ambientu skrbno in stilsko opremljene slaščičarne Bella vedno dobrodošli, saj si vsak zasluži prijaznost, toplino, nežnost in pa občutek sprejetosti. Zato lepo vabljeni vse dni v tednu v slaščičarno Bella v center Domžal, na Ljubljansko cesto 88 od 10.00 do 19.00 ure, kjer boste v bogati in raznovrstni ponudbi edinstvenih slaščic zagotovo našli kaj, kar vas bo pritegnilo.

Z majhnim presenečenjem in pozornostjo v slaščičarni Bella upajo, da bodo na svoj način srečnimi izžrebancem v teh prazničnih decembrskih dneh na svoj način pričarali občutek topline in domačnosti.

Nagradno vprašanje

V slaščičarni Bella v centru Domžal lahko izbirate v široki in bogati ponudbi raznovrstnih piškotov, ki jih izdelujejo:

a) ročno

b) strojno

Odgovore pošljite do nedelje, 18. decembra 2022 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 19. decembra 2022. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani domžalec.si dne 19. decembra 2022. Prav tako bodo srečni izžrebanci o izidu žrebanja obveščeni preko e-pošte v ponedeljek, 19. decembra 2022. Osebni prevzem brezplačnih paketkov bo možen v butični slaščičarni Bella v središču Domžal po predhodnem dogovoru od torka 20. decembra dalje.

Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so dostopni na tej povezavi

Avtor: Petra Petravič; Foto: Slaščičarna Bella

 

*******************************************************

                                                                  Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečni izžrebanci, ki prejmejo vsak po 1x brezplačen paketek raznovrstnih piškotov v lončku (150 g), ki jih ročno izdelajo v butični slaščičarni Bella v središču Domžal so:

Mojca Kveder
Urška Burkeljca
Zlatka Zebec
Dejan Šircelj
Ivan Prce

Iskrene čestitke. Nagrajenci bodo o prevzemu obveščeni po e-mailu.

 

Tagi