Z adventnimi venčki in novoletnimi aranžmaji Cvetličarne Slovnik boste doma ustvarili praznično čarobnost

Če potrebujete navdih, kako okrasiti svoj dom v letošnjem prazničnem decembru, potem je tradicionalna prodajna razstava adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev Cvetličarne Slovnik več kot na mestu. Tam se namreč vedno najde nekaj, kar vam bo v vaših domovih pričaralo praznično čarobnost.

Cvetličarno Slovnik iz Ihana sta leta 1990 ustanovila zakonca Ditka in Boštjan Slovnik. Letos so pripravili že 13. zaporedno razstavo novoletnih aranžmajev in adventnih venčkov. Novoletna prodajna razstava poteka v soboto, 25.  in nedeljo, 26. novembra 2023, od 10. do 18. ure na lokaciji Cvetličarne Slovnik v Ihanu.

Tudi letos so trije izkušeni cvetličarji spremenili notranjost in zunanjost cvetličarne v prelepa novoletno pravljico, kjer si lahko ogledate ogromno aranžmajev, venčkov, smrečic in drugih okraskov, s katerimi boste lahko okrasili svoj dom v prazničnih dneh. Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov ter vsebujejo nordijsko smreko. Pri nordijski smreki iglice, kljub suhemu in toplemu zraku dolgo ne odpadejo. Idejno zasnovo, postavitev razstave in temo dogodka si vsako leto zamisli idejni vodja cvetličarne, Boštjan Slovnik, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in dovršenimi idejami poskrbi, da obiskovalci na razstavi uživajo v kreacijah. Ob tem poskrbijo za veliko izbiro božičnih zvezd, ki so vzgojene v slovenski vrtnariji. Prav tako vsako predstavijo nove trende in možnosti okrasitve prostora.

Seveda vas v notranjosti cvetličarne čakajo tudi raznobarvne božične zvezde, ki jih, kot pravi Ljudita Slovnik, vsako leto priskrbijo od istega dobavitelja. Stranke so z materiali izjemno zadovoljne, saj svežino obdržijo dlje časa. Cvetličarji se ves čas izobražujejo na seminarjih, zaradi česar so vedno v koraku s časom ter vsako leto pripravijo kaj novega. Razstavljeni izdelki pa so prava paša za oči.

Po ogledu razstave ekipa Cvetličarne Slovnik vedno poskrbi še za prijetno druženje ob čaju in kuhanem vinu ter domačih dobrotah. V notranjem in zunanjem prostoru cvetličarne se bohoti lepo število okrasnih izdelkov in prav vsak je popolnoma unikaten. Pridete, izberite aranžma ali adventni venček in ga plačajte, nato pa ga domov odnesite v nedeljo zvečer po zaključku razstave ali pa na začetku prihodnjega tedna. Vaš izbrani izdelek bo čakal na vas.

Informacije:

Za več informacij lahko poiščete Cvetličarno Slovnik tudi na Facebook profilu in Instagram profilu.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

Tagi