Vzmetnice, ki navdušujejo tudi naše konce

Ste opazili, da je spanje kar pogosta tema pogovorov bodisi med prijatelji, sodelavci ali znotraj družine? Pa kljub temu vse kaže, da Slovenci spanje jemljemo za samoumevno. Vsaj tako ugotavljajo raziskave, ki pravijo, da Slovenci povprečno spimo manj kot sedem ur dnevno, kar pa se lahko pozna tudi na našem zdravju. Zanimivo je tudi dejstvo, da smo v povprečju na leto pripravljeni nameniti kar 4.100 € za avto, za vzmetnico pa le 11 €. Medtem v avtu povprečno preživimo le 1 % našega časa, na vzmetnici pa več kot 30 % našega dne. Nam avto res predstavlja večjo prioriteto kot pa skrb za naše zdravje, katerega glavni temelj je prav spanje?

Privoščite si kvalitetno vzmetnico in poskrbite za svoje zdravje

Zdravje gradijo tri pomembni stebri – redna vadba, zdrava prehrana in uravnavanje stresa. Vendar pa vse to ne more funkcionirati, če nismo naspani. Neprespanost nam zvišuje tek (predvsem po mastni hrani) ter raven vsakodnevnega stresa in poleg vsega tega se nam seveda ne da ukvarjati še s športom. Zaradi vsega naštetega se splača vložiti v kvalitetno vzmetnico. Vprašanje je le, katera je najboljša vzmetnica, ki vam bo nudila zdrav in krepčilen spanec, brez jutranjih bolečin v križu, ramenih, bokih …

Naše konce navdušujejo vzmetnice, izdelane po meri

Časi, ko smo verjeli zgolj v trde vzmetnice so mimo. Danes velja, da so najboljše vzmetnice tiste, ki so narejene po meri vsakega posameznika. Pri tem se upoštevajo tako želje kot spalne potrebe posameznika. Takšne vzmetnice najdete le 9 km stran – v ljubljanskih Črnučah, v Spalnem centru Maremico. V njihovem salonu na Šlandrovi 4 vas čakajo prijazne svetovalke za zdravo spanje, ki z veseljem svetujejo pri izbiri idealne vzmetnice. Po potrebi opravijo tudi meritev »SmartBed«, s pomočjo katere njihovi sodelavci iz proizvodnje razberejo, kje so pritiski vašega telesa na vzmetnico večji in kje manjši. To pa jim pomaga pri izdelavi personaliziranega ležišča, ki se bo zares prilegalo le vam.

6 razlogov, zakaj verjamemo v vzmetnice Leticia (Spalni center Maremico)

Ekipa Spalnega centra Maremico je v več kot 25 letih delovanja dokazala, da so zaupanja vredni in da svoje delo opravljajo kvalitetno. Na podlagi tega vam lahko podamo več razlogov, zakaj verjamemo v njihove vzmetnice Leticia, ki jih izdelujejo v Ljubljani.

1. Nudijo vam strokovno svetovanje

Nakup vzmetnice Leticia ni klasičen nakup, ampak izkušnja, ki je ne boste pozabili. Tamkajšnje svetovalke si vzamejo čas za vas in so pripravljene za klepet glede vašega spanca, težav in želja glede nove vzmetnice. Vzdušje v salonu Spalnega centra Maremico je res prijetno, saj so svetovalke običajno obute kar v copate – kot v domači spalnici. Poleg svetovanja je obvezno tudi preizkušanje samih ležišč, saj je vaš občutek kaj vam paše in kaj ne, pri odločitvi najpomembnejši.

2. Slovenska proizvodnja

Vzmetnice Leticia prodajajo v Sloveniji, na naših tleh jih tudi izdelujejo in poleg tega so bile tu tudi razvite. Ekipa Spalnega centra Maremico je zato največji ekspert glede njihovih vzmetnic. To je velika prednost pred ostalimi ponudniki vzmetnic, saj vam v primeru kakršne koli težave, ki bi se lahko pojavila pri vzmetnici ali vašem spanju, priskočijo na pomoč. Skratka, vse se da dogovoriti. Slovenska proizvodnja omogoča tudi krajše dobavne roke.

3. Različni modeli vzmetnic

Med vzmetnicami Leticia se prav zares najde prava za vsakogar. Nudijo namreč različne modele iz pene, žepkastih vzmeti in penasto prilagodljivih modulov. Prav vsak model je še dodatno prilagojen posamezniku, saj lahko izbirate vrhnji sloj po lastni izbiri in si tako ustvarite udobje, ki vam bo nudil najbolj prespane noči. Udobje vzmetnice izboljšamo tudi z njeno ustrezno higieno, zato so v Maremicu poskrbeli, da ima prav vsak model vzmetnice Leticia tudi snemljivo prevleko. Modele vzmetnice Leticia si lahko ogledate tukaj.

ZANIMIVO: Za vse, ki vam primanjkuje moči v rokah ali pa zgolj sovražite postiljanje visoke vzmetnice, nudijo nadgradnjo vsakega izmed modelov: Exclusive Top enostavno postiljanje. Pri slednjem sta 2/3 ležišča oblazinjeni, postiljati pa je potrebno zgolj 1/3 vrhnjega dela ležišča. Primerjavo klasičnega postiljanja postelje in Exclsuive Top enostavnega postiljanje, si oglejte na spodnji sliki.

4. Trajnostni izdelek

Skrb za trajnost igra v svetu vedno večjo vlogo in tudi v Spalnem centru Maremico živijo to vrednoto. Tako večina njihovih izdelkov predstavlja celoto, katere deli so zamenljivi. To velja tudi za vzmetnice Leticia. Modularna zasnova in slovenska proizvodnja omogočata, da prav vsak del vzmetnice Leticia, – naj bo to prevleka, polnilo ali toper – lahko po obrabi zamenjajo, brez da bi pri tem zavrgli celotno vzmetnico.

5. Možnost nakupa vzmetnice Leticia všite v BoxSpring posteljo

Če se spogledujete z modernimi BoxSpring posteljami, ki so zadnjih nekaj let v trendu, vam v Spalnem centru Maremico vanjo všijejo tudi vzmetnice Leticia. Njihova BoxSpring postelja predstavlja oblazinjeno posteljno ogrodje, ki lahko meri vse do 70 cm višine, kar omogoča lažje leganje in vstajanje iz postelje. Poleg tega pa pri tej postelji lahko izbirate med več kot 100 različnimi barvnimi odtenki in materiali. BoxSpring postelja predstavlja vaš unikat, saj imate na izbiro tudi več dizajnov vzglavnih stranic ter različne končne višine in dimenzije postelje. Tako kot vzmetnica Leticia, je tudi BoxSpring postelja lastni, slovenski izdelek podjetja Maremico.

6. Vzmetnico vam brezplačno dostavijo na dom

Po nakupu vzmetnice Leticia, vas ne pustijo prepuščene samim sebi. Dostava in postavitev vzmetnice v vaše posteljno ogrodje sta vključena v ceno.

7. Zaupa jim že več kot 25.000 naspanih srečnežev

Dober glas seže v deveto vas in po Sloveniji se je med nekaterimi že razvedelo, da so vzmetnice Leticia, vzmetnice v pravem pomenu besede. Med drugim vanje verjamejo tudi znani Slovenci kot so Mojca Mavec, Jakov Fak, Klemen Slakonja in Mojca Fatur, Sara Isaković, Darko Đurić, Žiga Pavlin, Monika Tavčar, Pero Lovšin in Andrej Stare. Kaj so o povedali o vzmetnicah Leticia, si oglejte tukaj.

Kaj bo vaš naslednji korak?

1. Naročite lahko brezplačni katalog, v katerem so predstavljeni vsi izdelki, ki jih ponuja Spalni center Maremico. Poleg vzmetnic Leticia in BoxSpring postelj, so to tudi vodne postelje Lectus, vzglavniki, odeje, napenjalne rjuhe in še mnogo drugih izdelkov za kvalitetno spanje.

2. Obiščite Spalni center Maremico, na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah in se prepustite strokovnemu svetovanju in preizkušanju vzmetnic.

3. IZKORISTITE UGODNOST: Ker smo skoraj sosedi, ekskluzivno nam Domžalcem v februarju 2023 ponujajo prav poseben popust* – 10 % na vzmetnice Leticia.

*popust ni združljiv z ostalimi ugodnostmi Spalnega centra Maremico

Naročnik oglasa: Maremico d.o.o.

 

Tagi