Vnesite praznično vzdušje v svoj dom z izbrano božično-novoletno dekoracijo

December je v zimskem času poseben mesec, ko vso deželo preplavijo številne lučke in novoletni okraski. Hiše, stanovanja, terase in balkone okrasimo s plezajočimi se Božički, smreke in jelke ovijemo v svetila, jih okrasimo z bunkicami in girlandami, na vrata obesimo venčke, prostore v stanovanju okrasimo z različnimi prazničnimi dekoracijami. Domišljija nima meja. Olepšajte svoj dom in pričarajte prijetno decembrsko in praznično vzdušje tudi s pomočjo aranžmajev, ki so jih za vas pripravili v Cvetličarni Cvetje Ksenija Domžale in Cvetličarni Omers Domžale. Navdušeni boste nad letošnjimi idejami.

Cvetličarna Cvetje Ksenija Domžale

Decembrski čas je najlepši čas v letu, saj bomo spet zbrani v krogu družine. Prijetno vzdušje si lahko dodatno pričaramo s praznično okrasitvijo doma. Da bi bili prazniki še lepši in toplejši vam Cvetličarna Cvetje Ksenija predstavlja nekaj adventnih venčkov, aranžmajev in božično-novoletnih dekoracij.

Cvetje Ksenija Vidic Kos Ksenija – Adventni venčki.

Nudijo vam možnost naročanja preko telefonske številko 031-376-268 ali preko Facebook strani. Možen je prejem blaga v njihovi cvetličarni na Ljubljanski cesti 67 (nasproti NLB banke) ali pa vam ga osebno dostavijo na želeni naslov. V primeru katerih koli vprašanj so vam na voljo. Obiščite njihovo spletno mesto

Najlepše je, ko na vratih visi venček. Če ga še nimaš, pohiti, advent je pred vrati. Vljudno vabljeni.

Cvetličarna Omers Domžale

Bliža se najlepši čas v letu, čas miline, čarobnosti, topline in domačnosti. Vse to si v tem času lahko pričaramo kar v zavetju domačega doma. Naj naša stanovanja postanejo prekrasne ulice, ki si jih tako radi ogledujemo in je božično novoletni čas brez njih praktično nepredstavljiv. Da bo okraševanje sproščeno, si oglejte ponudbo Cvetličarne Omers na spletu ter jih pokličite.

V Cvetličarni Omers Domžale imajo za najlepši čas v letu na voljo veliko izbiro tradicionalnih in modernih venčkov, aranžmajev in ostalih prostorskih dekoracij, ki vam bodo v vaše domove prinesli toplino in vam polepšali praznike.

Cvetličarna Omers – Novoletna dekoracija.

Nudijo vam možnost naročanja preko telefonske številke 01 722 65 20 ali 041 530 469, preko e-pošte info@cvetlicarnaomers.si ali preko njihove spletne trgovine. Po dogovoru je med 8. in 15. uro možen prevzem blaga v njihovi cvetličarni na Ljubljanski cesti 72 v Domžalah (SPB-1) ali pa vam ga osebno dostavijo na želeni naslov. V primeru katerih koli vprašanj so vam na voljo. Obiščite njihovo spletno stran, spremljate pa jih lahko tudi preko Facebook strani in Instagram profila.

Decembrski čas kar kliče, da nam dom polepšajo različne dekoracije, ki prinašajo radost in veselje. Vljudno vabljeni.

Tagi