Vgradnja senčil ROLTEK omogoča kar do 30% prihranek energije

ROLTEK – vodilni proizvajalec senčil v Sloveniji

ROLTEK je družinsko podjetje, ki s svojimi inovativnimi rešitvami izboljšuje kvaliteto bivanja ter trajnostno in družbeno odgovorno nastopa tako doma kot tudi v tujini.

V podjetju ROLTEK je vsak izdelek narejen individualno, popolnoma po željah in potrebah kupca ter s fokusom usmerjenim na detajle, ki so pomembni tako za kakovost gradnje, kot tudi za vizualno podobo doma oz. objekta.

Zaposleni podjetja s strastjo in strokovno podkovanostjo zavzeto iščejo najboljše rešitve in tako ustvarjajo popolno udobje bivanja ter zagotavljajo podporo od začetne ideje do končne vgradnje senčil v objekt. Široka ponudba in visoka prilagodljivost različnih oblik, barv ter dimenzij, so številne prednosti certificiranih senčil podjetja ROLTEK, ki se ponašajo tudi z odlično energetsko učinkovitostjo – vgradnja senčil ROLTEK omogoča kar do 30% prihranek energije, potrebne za hlajenje in ogrevanje objekta.

V podjetju ROLTEK ponujajo inovativne rešitve senčenja, tako za novogradnje, prenove oz. sanacije kot tudi za že končane objekte. Poleg rešitev za senčenje oken in vrat standardnih oblik ponujajo tudi posebne rešitve za senčenje strešnih oken ter oken asimetričnih oblik. Vsa so dobavljiva v širokem spektru barv in obsežnem dimenzijskem razponu.

Glavno vodilo pri zasnovi senčil ROLTEK je tudi hitra, enostavna in čista montaža. To izvajajo lastne monterske ekipe, ki s profesionalnim pristopom in strokovno vgradnjo poskrbijo za maksimalno učinkovitost delovanja senčil ter s tem zagotavljajo zadovoljstvo uporabnikov.

Vsi proizvodi so izdelani v lastni proizvodnji, v Dobu pri Domžalah. Preko 30% senčil je prodanih na tuje trge, kot so Hrvaška, Italija, Madžarska in Avstrija, ki predstavlja najmočnejši tuji trg.

Kar naredimo s svetlobo, vpliva na naše počutje. Kar zavarujemo, pa prinese mir v duši. Poskrbite za varnost in udobje svoje družine tudi vi. Najboljše in najlepše rešitve ROLTEK si oglejte v živo, v najbližjem prodajnem salonu. Dobrodošli in lepo vabljeni na naslovu: ROLTEK, Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah. Odprto od ponedeljka do petka od 7. do 17. ure. Odkrijte še več na www.roltek.si 

Naročnik oglasa: Roltek d.o.o.

Tagi