Veselimo se pomladi – prihaja dan odprtih vrat trgovine Živex v Domžalah

Podjetje Živex, ki Domžalčane in okoličane s svojimi prodajnimi artikli, dobi se namreč vse od a do ž, kar se tiče za dom in vrt, razveseljuje že tretje leto. V trgovini, ki se nahaja na Karantanski 6 v Domžalah (nasproti Doma upokojencev Domžale), bodo v soboto, 16. aprila 2016, med 8. in 16. uro pripravili dan odprtih vrat, kjer se bodo predstavili razni dobavitelji, poskrbljeno pa bo tudi za pogostitev. Z dogodkom bodo skupaj s svojimi strankami in obiskovalci pozdravili pomlad. Poskrbljeno pa bo tudi za ekskluzivna znižanja vseh njihovih artiklov in to za 20%, določene artikle pa kar za 40%.

Podjetje Živex, ki ima danes 11 trgovin po vsej Sloveniji je zraslo s trdim delom na temeljih družinske kovaške obrti. Sčasoma je iz delavnice za izdelavo čudovitih kovanih ograj, orodja in tudi betonskih izdelkov nastalo eno največjih in najbolj uveljavljenih podjetij v Sloveniji. Danes je njihova ponudba sicer bistveno večja, ostajajo pa zvesti svoji tradiciji – kakovostnim izdelkom. Večletno uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji, spoštovanje dogovorov in zanesljivost je garancija, ki jim tlakuje pot v prihodnost

Poleg izdelkov za zunanjo ureditev je Živex eno vodilnih podjetji z ograjnimi sistemi ter montažo le teh praktično vam Živex ponuja resnično pestro paleto izdelkov in storitev:

  • gradbeni program
  • vse za vrt
  • zunanja ureditev
  • kmetijski program
  • energenti
  • ogrevanje
  • ograje, mreže, vrata
  • projektiranje in izvedba ograjnih sistemov

Dan odprtih vrat – pozdrav pomladi
V soboto, 16. aprila 2016, bodo med 8. in 16. uro v vseh trgovinah Živex pripravili dan odprtih vrat, med drugim tudi v Domžalah, na Karantanski 6 (nasproti Doma upokojencev Domžale), kjer se bodo s svojimi strankami veselili pomladi. Predstavili se bodo tudi razni dobavitelji, med njimi iz posestva Berce z vipavskimi vini, Hortikult, kjer skrbijo za urejanje okolice, Mali Vegi raj z visokimi gredami, Pivnica Adam Ravbar, ki bodo postregli njihovo okusno pivo, ter še številni drugi.

Vabljeni, da jih obiščete in se iz prve roke prepričate o njihovi široki ponudbi. Za ta dan pa pripravljajo ekskluzivna znižanja vseh artiklov za 20%, določene artikle pa kar za 40%.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Živex
Tagi