V trgovini Živex v Domžalah so se s svojimi strankami veselili pomladi

V soboto, 16. aprila 2016, med 8. in 16. uro so v vseh trgovinah Živex pripravili dan odprtih vrat, med drugim tudi v Domžalah, na Karantanski 6 (nasproti Doma upokojencev Domžale), kjer so se s svojimi strankami veselili pomladi. Za to priložnost so za svoje stranke pripravili ekskluzivna znižanja vseh artiklov za 20%, določene artikle pa kar za 40%. Poleg tega pa so se predstavili tudi nekateri njihovi dobavitelji, tako da so obiskovalci lahko iz prve roke dobili koristne informacije, med drugim tudi postopek obrezovanja drevja.

V trgovini Živex v Domžalah, ki že tretje leto razveseljuje občane, se je v soboto, 16. aprila 2016, trlo obiskovalcev, saj so tam pripravili dan odprtih vrat in za to priložnost za svoje stranke pripravili ekskluzivne popuste. Glede na to, smo že zakorakali v pomlad, ko se prične vrtnariti in opravljati razna preostala dela, je trgovina Živex pravi naslov za nakup, saj se tam dobi vse, kar se tiče za dom in vrt. Obenem pa so z dogodkom s svojimi strankami in obiskovalci pozdravili pomlad. Poleg vsega tega so se predstavili tudi nekateri dobavitelji, med njimi iz posestva Berce z vipavskimi vini; Hortikult, kjer skrbijo za urejanje okolice; Mali Vegi raj z visokimi gredami; HomeOgarden s svojimi gnojili za vrt in Pivnica Adam Ravbar, kjer so postregli njihovim okusnim pivom ter klobasami.

Podjetje Živex, ki ima danes 11 trgovin po vsej Sloveniji je zraslo s trdim delom na temeljih družinske kovaške obrti. Sčasoma je iz delavnice za izdelavo čudovitih kovanih ograj, orodja in tudi betonskih izdelkov nastalo eno največjih in najbolj uveljavljenih podjetij v Sloveniji. Danes je njihova ponudba sicer bistveno večja, ostajajo pa zvesti svoji tradiciji – kakovostnim izdelkom. Večletno uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji, spoštovanje dogovorov in zanesljivost je garancija, ki jim tlakuje pot v prihodnost.

Poleg izdelkov za zunanjo ureditev je Živex eno vodilnih podjetji z ograjnimi sistemi ter montažo le teh praktično vam Živex ponuja resnično pestro paleto izdelkov in storitev:

  • gradbeni program
  • vse za vrt
  • zunanja ureditev
  • kmetijski program
  • energenti
  • ogrevanje
  • ograje, mreže, vrata
  • projektiranje in izvedba ograjnih sistemov

Skratka v trgovini Živex dobite vse za dom in vrt, zato jih le obiščite in se prepričajte iz prve roke o njihovi kvalitetni ponudbi. Dom in vrt vam bosta hvaležna!

Več foto utrinkov z dneva odprtih vrat si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Filip Špendl; Video: Miro Pivar
Tagi