V podjetju Rodex se izteka najnovejša ponudba za različne modele znamke Peugeot

Podjetje Rodex iz Radomelj velja za enega večjih centrov Peugeot v Sloveniji, saj se s popravilom in servisiranjem vozil Peugeot ukvarja že dobra štiri desetletja. Poleg ostalih prestižnih nagrad, je podjetje že trikrat prejelo pomenljivo nagrado in s tem tudi naziv za najboljšega Peugeot koncesionarja. Do 30. aprila letos vam ob nakupu novega avtomobila znamke Peugeot, ponujajo prav posebno ugodnost.

Čeprav so se nedolgo nazaj razmere na avtomobilskem trgu hitro spreminjale, se nekako zdi, da je v zadnjem času vendarle prišlo do nekakšne umiritve in s tem tudi do mnogo bolj obvladljive situacije. Ne glede na to pa v podjetju Rodex nadaljujejo z intenzivnim angažmajem v želji, da bi pridobili še kakšna dodatna nova vozila in bi kar se da hitro uredili dobavo že naročenih vozil za končne kupce, kar je bilo že od nekdaj eno izmed njihovih glavnih vodil in angažmajev pri poslovanju.

Nakup novega vozila Peugeot prinaša posebno ugodnost

Ob nakupu novega vozila znamke Peugeot prejmete Bon za paket dobrodošlice in pa Bonus v vrednosti do 2.500 EUR. Bon za paket dobrodošlice lahko unovčite za zimske pnevmatike ali zimski paket dodatne opreme. Bonus velja za modele Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 2008, Peugeot 3008 in Peugeot 5008.

Bon za paket dobrodošlice

Ponudba Bon za paket dobrodošlice velja za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena nova osebna vozila Peugeot do vključno 30.04.2023. Vrednost paketa dobrodošlice je 400 EUR (z DDV). Kupec lahko izbira med paketom dodatne opreme (vsebuje gumi korito, strešne prečke in nosilec za smuči – 4 pari smuči) ali zimskimi pnevmatikami. V primeru, da je vrednost pnevmatik večja od vrednosti 400 EUR, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik manjša od vrednosti 400 EUR, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek oziroma popust. Ponudba ne velja za modela e-Rifter in e-Traveller.

Bonus v vrednosti do 2.500 EUR

Ponudba Bonus velja za fizične in prave osebe za vsa prodana (podpisana prodajna pogodba) in dobavljena vozila do 30.04.2023. Ponudba velja samo za vozila s termičnim motorjem za modele Peugeot 208 (2.000 EUR), Peugeot 308 (500 EUR), Peugeot 2008 (1.700 EUR), Peugeot 3008 (2.000 EUR) in Peugeot 5008 (2.500 EUR).

Z visoko usposobljenim kadrom, prijaznim pristopom, znanjem in veseljem v podjetju Rodex iz Radomelj strankam svetujejo ter se jim predano posvetijo. S korektnim odnosom in spoštljivim pristopom, pa so si v vseh teh letih uspeli zgradili in tudi ohraniti zaupanje še tako zahtevnih strank.

Podjetje Rodex iz Radomelj sledi novostim na trgu na vseh področjih, zato se trudijo združevati tako dolgoletne izkušnje, kakor tudi »mlade« poglede in pa ideje.

V želji, da bi še pravočasno uspeli izkoristit trenutne ugodnosti, vas lepo vabijo v Radomlje, v avtomobilski salon podjetja Rodex, (Rovska cesta 2, Radomlje), kjer si lahko pobliže ogledate in spoznate njihovo zalogo modelov ter se pozanimate o številnih posebnih ugodnostih.

 

Tagi