V Peugeot centru Rodex vas čakata Peugeot 2008 in 3008. Prepustite se užitku in se zapeljite na testno vožnjo!

Razmišljate o nakupu novega vozila? V Peugeot centru Rodex na Rovah na vas čaka navdušujoč SUV PEUGEOT 2008, ki se lahko pohvali z vrhunskim dizajnom, po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®, pa vam nudi raznolike izkušnje v vožnji. Prav tako na vas čaka prenovljeni PEUGEOT 3008, ki se sprememb ne boji. Na njih se je izvrstno prilagodil in je sedaj še pametnejši ter privlačnejši, primeren za vse ceste, vsako okolje in najrazličnejše pustolovščine. Prepustite se užitku in se zapeljite na testno vožnjo!

PEUGEOT 2008

Navdušujoč PEUGEOT 2008 je vsestransko uporaben in kompakten SUV, ki se lahko pohvali z vrhunskim dizajnom ter po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®, nudi raznolike izkušnje v vožnji. Opremljen je z bogato tehnološko opremo in sistemi za pomoč pri vožnji, ki skrbijo za večjo varnost, spremljajo vaše manevre in vam pomagajo bolje razumeti in v naprej predvideti okolico.

Model ponuja tudi tri različne pogone motorja. Tako lahko sami izberete vir energije, ne da bi se pri tem morali odreči tudi zmogljivostim avtomobila. Na voljo imate bencinsko, dizelsko in električno različico. Izbirate lahko tudi med ročnim ali avtomatskim menjalnikom.

V današnjem času je dobro biti nenehno povezan in ravno to vam najnovejši model tudi ponuja. S funkcijo Mirror Screen na ekran v avtomobilu prezrcalite priljubljene aplikacije z vašega pametnega telefona. V avtomobilu pa boste popolnoma lahko uživali v glasbi in izjemno čistem zvoku s sistemom Hi-Fi premium Focal®.

Zapeljite SUV PEUGEOT 2008 na testno vožnjo

Če se spogledujete z nakupom novega vozila, potem je zagotovo odlična izbira novi SUV PEUGEOT 2008, ki je malo večji, veliko sodobnejši, udobje in varnost pa sta na prvem mestu. Njegova notranjost je zasnovana z mislijo na optimalno udobje potnikov in njihovo počutje. V Peugeot centru Rodex vas SUV PEUGEOT 2008 čaka, da ga zapeljete na testno vožnjo in ga doživite iz prve roke. Zato nikar ne oklevajte in se naročite na testno vožnjo.

⇒⇒⇒ Tu se naročite na testno vožnjo ⇐⇐⇐

PEUGEOT 3008

Spoznajte prenovljeni PEUGEOT 3008 in njegovo edinstveno stilsko zasnovo, ki spreobrača ustaljene zapovedi vozil SUV. V njegovih mogočnih linijah se prepletajo moč in prefinjenost, dinamičnost in mehkoba. Za vozilo je bilo zasnovano še bolj moderno in visokokakovostno voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® ter cela paleta inovativnih tehnologij, ki vam nudijo še več dobrega počutja in varnosti. Po zaslugi učinkovitih BENCINSKIH, DIZELSKIH in PRIKLJUČNO HIBRIDNIH motorjih boste lahko uživali v okretnem krmiljenju in si privoščili obilo užitkov v vožnji.

Odločite se za še bolj dinamičen in eleganten videz prenovljenega PEUGEOT 3008 in izberite opcijo “Black Pack” s posebnimi elementi “black”, ki je ekskluzivno na voljo za izvedenki GT in GT Pack. Naj vas vsi nemudoma opazijo s povsem novo barvo “Dark Chrome” za okrasno masko in legendarnim logotipom v podobi leva.

Pri priključno hibridni izvedenki PEUGEOT i-Cockpit® vsebuje čisto poseben sklop, ki vam omogoča pregledovati posebne informacije za vožnjo na instrumentni plošči v vašem vidnem polju (način vožnje, nivo merilnika električnega pogona in razpoložljiva razdalja v električnem načinu), na zaslonu na dotik pa se prikazuje statistika o porabi energije (elektrika in gorivo).

Sistemi za pomoč zadnje generacije PEUGEOT 3008 nudijo še več udobja in varnosti ter vas spremljajo pri vožnji.

Ne glede na to, ali zaznavajo cestna pravila (razširjeno prepoznavanje cestnih znakov) in vam pomagajo pri vožnji v prometu (paket Drive Assist Plus, prilagodljivi tempomat “ACC” Stop&Go pomoč pri ohranitvi položaja ali zadržanju vozila na voznem pasu z zaznavanjem robov cestišča), ali pa analizirajo vašo okolico (aktivni nadzor mrtvih kotov), vsi ti sistemi za pomoč so dodatno zagotovilo za brezskrbno vožnjo.

Z brezplačno aplikacijo MyPeugeot lahko v realnem času koristite osebne storitve, ki so sinhronizirane z vašim uporabniškim računom:

  • nadziranje stanja vašega vozila (podatki o vožnji, določitev položaja);
  • hiter in enostaven dostop do asistence,
  • nadzor nad vzdrževanjem in servisiranjem vašega vozila,
  • enostavno upravljanje polnjenja baterije in temperature v notranjosti vašega novega PEUGEOT 3008 s priključnim hibridnim motorjem.

Zapeljite prenovljeni PEUGEOT 3008 na testno vožnjo

Če se ne bojite sprememb, potem je spremenjeni PEUGEOT 3000 prava izbira za vas, saj je sedaj še pametnejši ter privlačnejši, primeren za vse ceste, vsako okolje in najrazličnejše pustolovščine. V Peugeot centru Rodex vas prenovljeni PEUGEOT 3008 čaka, da ga zapeljete na testno vožnjo in ga doživite iz prve roke. Zato nikar ne oklevajte in se naročite na testno vožnjo.

⇒⇒⇒ Tu se naročite na testno vožnjo ⇐⇐⇐

Naročnik oglasa: Rodex d.o.o.

 

Tagi