V Kavarno Veronika Kamnik na razvajanje z odličnim domačim naravnim sladoledom

Kavarna Veronika, ki se nahaja na Glavnem trgu 6 v Kamniku, je kavarna z dolgoletno tradicijo. Je odličen prostor, kjer se lahko ustavite na prvi jutranji kavi, čaju, domači tortici, zajtrku ali popoldanskem ali večernem druženju. Njihova posebnost je domači sladoled iz naravnih sestavin. Da gre za zelo okusen domač sladoled, ste nam zaupali mnogi naši bralci, ki ste se odzvali naši pobudi za oddajo predlogov za najboljši sladoled v regiji.

V Kavarni Veronika vam nudijo vam ponujajo različne vrste kav čajev, vsakodnevno sveže torte in druge slaščice, razne slane prigrizke ter pestro izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač in domači sladoled. Za vas organizirajo raznorazne dogodke, praznovanja rojstnih dni, obletnic, poslovna druženja. Široka ponudba in odličen ambient sta idealna za oddih od vsakdana. Kavarna je odprta vsak dan med 8.00 in 22.00 uro.

Umetniški sladoled z naravnimi sestavinami

Kot smo že omenili v uvodu, je njihova posebnost domači sladoled narejen v njihovi delavnici pod budnim očesom slaščičarke. “Bistvo je ponuditi pravi umetniški sladoled, ki ga kombiniramo z najvišjo ravnjo kakovosti in s stalnimi inovacijami v industriji sladoleda. Stremimo izključno k naravnim sestavinam,” so nam zaupali v Kavarni Veronika. Poleg klasičnih okusov čokolade, vanilje, maline, jagode, je eden bolj priljubljenih okusov mango, pistacija, slana karamela, beneška pomaranča, oreh s figo.

Okuse prilagodijo na letne čase, poleti so narejeni iz sezonskega sadja, kot so lubenica, melona, vseh vrst jagodičevja, pozimi pa so popularni klasični okusi. Poskrbijo tudi za alergike: “Velika večina naših okusov je brez glutena, pa tudi brez lakote. Na svoj račun pridejo tako vegani, alergiki na gluten, celiakaši.“

Najboljša ledena kava daleč naokoli

V Kavarni Veronika slavijo tudi po najboljši ledeni kavi daleč naokoli, saj je pripravljena iz domačega vanilijevega sladoleda in domače smetane. Odlična in osvežilna je tudi jagodna kupa. Razvajate pa se lahko tudi z domačimi torticami in sladicami.

Vabljeni, da jih obiščete in se še sami iz prve roke ter s svojimi brbončicami prepričate o kakovosti njihove ponudbe. Z njihovim slastnim sladoledom pa se teh vročih dneh ne boste samo osvežili, ampak tudi prijetno razvajali.

Več o Kavarni Veronika si lahko preberete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko Facebook strani in Instagram profila.

Kavarna Veronika
Glavni trg 6
1241 Kamnik
O41 876 082
info@kavarnaveronika.com
www.kavarnaveronika.com

Tagi