V Kavarno Skandi na super petkov cocktail večer z živo glasbo

Kavarna Skandi, ki je na Podrečju pri Domžalah svoja vrata odprla v začetku meseca junija, je v naše kraje prinesla svežino s skandinavskim pridihom, kjer lahko sami ali pa v družbi spijete njihovo kavico ali kakšen drug napitek, se okrepčate s skandinavskim toastom ali posladkate s sladicami in sladoledom. To pa še ni vse. Kavarna Skandi je postala tudi prostor za prijetno druženje, saj se tam vedno kaj zanimivega dogaja.

V petek, 23. julija 2021, od 19. ure dalje bo v Kavarni Skandi potekal super petkov cocktail večer z živo glasbo. Osebje kavarne bo poskrbelo, da se bo mešalo Mojito, Cuba Libre in Pina Colado, Bečo & Nejc pa bosta poskrbela, da bodo zavibrirale strune. To pa še ni vse. Poskrbljeno bo tudi za brezplačno pogostitev s prigrizki.

“Maksimalno se bomo potrudili in poskrbeli, da boste ta večer pozabili na vse skrbi in delovne obveznosti, ter se prepustili dobri glasbi, pijači, prigrizku in super družbi,” so povedali v Kavarni Skandi. Vabljeni, da se jim pridružite na super poletnem petkovem večeru.

Kavarna Skandi se nahaja na Tkalski ulici 1, na Podrečju pri Domžalah, v bližini tovarne Tosama (ob cesti Vir – uvoz na AC Domžale). Svoja vrata imajo odprta vsak dan in sicer od ponedeljka do četrtka med 5.30 in 22. uro, ob petkih med 5.30 in 23. uro, ob sobotah med 7. in 23. uro ter ob nedeljah med 7. in 20. uro zvečer.

Več o Kavarni Skandi si lahko preberete na povezavi tukaj, spremljate jih lahko tudi preko FB profila, za vse informacije pa so dosegljivi na e-naslovu kavarna.skandi@gmail.com.

Miha Ulčar; Foto: Kavarna Skandi, Vido Repanšek

Tagi