V Ihanu vas pričakuje krasna novoletna pravljica aranžmajev in adventnih venčkov

Novoletna razstava Cvetličarne Slovnik

Cvetličarno Slovnik iz Ihana sta leta 1990 ustanovila zakonca Ditka in Boštjan Slovnik, letos pa skupaj s sodelavko Tadejo Budnar pripravljajo že 12. zaporedno razstavo novoletnih aranžmajev in adventnih venčkov.

Novoletna prodajna razstava bo potekala v soboto in nedeljo, 19. in 20. novembra 2022, od 10. do 19. ure na lokaciji Cvetličarne Slovnik v Ihanu. Vsako leto trije izkušeni cvetličarji spremenijo notranjost in zunanjost cvetličarne v krasno novoletno pravljico, kjer si lahko ogledate ogromno aranžmajev, venčkov, smrečic in drugih okraskov, s katerimi lahko okrasite svoj dom v prazničnih dneh. Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov ter vsebujejo nordijsko smreko. Pri nordijski smreki iglice, kljub suhemu in toplemu zraku dolgo ne odpadejo.

Cvetličarji se ves čas izobražujejo na seminarjih in so tako vedno v koraku s časom ter vsako leto pripravijo kaj novega, izdelki pa so prava paša za oči.

V letu 2022 se ponovno vračajo tradicionalne zlato, zlato-rdeče božično-novoletne dekoracije ter letos še prav posebej zlata v kombinaciji s svetlo modro.

Idejno zasnovo, postavitev razstave in temo dogodka si vsako leto zamisli idejni vodja cvetličarne, Boštjan Slovnik, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in dovršenimi idejami poskrbi, da obiskovalci na razstavi uživajo v kreacijah. Ob tem poskrbijo za veliko izbiro božičnih zvezd, ki so vzgojene v slovenski vrtnariji.

Po ogledu razstave Cvetličarna Slovnik vedno poskrbi še za prijetno druženje ob čaju in kuhanem vinu ter domačih dobrotah.

Info:

Vabimo vas, da si ogledate galerijo slik, kjer je le delček aranžmajev iz preteklih razstav. Za več informacij lahko poiščete Cvetličarno Slovnik tudi na Facebook profilu in Instagram profilu

Naročnik oglasa: Cvetličarna Slovnik

Tagi