V Grajski kavarni in Kavarnici Dajzi širijo kolektiv

V prijetnem ambientu hribov, na Starem gradu nad Kamnikom in v dolini, v tako imenovanem kamniškem svetilniku, v Kavarnici Dajzi, se veselijo okrepitev. V kolektiv vabijo osebi željni znanja, ki jima je všeč delo z ljudmi. Predhodne izkušnje niso pogoj, so pa zaželene.

Prenovljena gostinska ponudba, z domačimi jedmi in jedmi na žlico, priljubljenimi Okusi Kamnika ter širok nabor osvežilnih pijač, vse pogosteje privabljajo družine in pohodnike na prečudovito razgledno točko, kjer pogled seže od Polhograjskega hribovja, Julijskih Alp, Karavank, Kamniško-Savinjskih Alp in vse tja do Tuhinjske doline.

Grajsko gostišče Stari grad nad Kamnikom zaradi svoje lege ponuja razgled tudi na srednjeveško trgovsko pot, ki je vodila skozi mesto Kamnik.

PRIDRUŽITE SE EKIPI 

Grajsko Gostišče Stari grad nad Kamnikom zaradi povečanega obsega dela širi kolektiv. V ekipo z veseljem sprejmejo DVA NATAKARJA/NATAKARICI z izkušnjami oziroma z željo po učenju. Za samostojno delo ponujajo 7,00 Eur/h NETO. Izkušnje niso pogoj, želja po novem ali dodatnem znanju pa je nujna.

V kolikor se želite pridružiti energični in pozitivno naravnani ekipi, ki želi obiskovalcem najstarejšega gradu na vzhodnem Gorenjskem in v Kavarnici Dajz omogočiti prijetno razvajanje z okusno pijačo in jedačo, lepo vabljeni, da se jim oglasite.

Svoj življenjepis pošljite po e-mailu na naslov: gabersek.damjan@gmail.com. Lahko pa jih tudi pokličete na tel št. 070 339 824.

Ekipa Grajskega Gostišča Stari grad nad Kamnikom že pričakuje vaše predstavitve.

Petra Petravič; Foto: Gostišče Stari grad

 

Tagi