V Gostilnici in pizzerii Siena v Mengšu se boste počutili kot v Toskani

Zagotovo ste že slišali za slovito pokrajino Toskano, ki spada med najlepše pokrajine v Evropi. Nekateri ste jo že kdaj obiskali, spet drugi pa jo boste obiskali, ko bo priložnost za to. Če pa želite ujeti vsaj del tega čudovitega bisera in to kadarkoli, potem morate obiskati Gostilnico in pizzerio Siena v Mengšu, kjer se boste lahko v prijetnem ambientu prepustili razvajanju z izredno široko in odlično ponudbo njihovih jedi. Ob tem pa se boste počutili ravno tako kot, da bi bili v Toskani.

Gostilnica in pizzeria Siena se nahaja ob glavni cesti Mengeš-Moste, natančneje na Gorenjski cesti 19, s prelepim pogledom na Krvavec, Kamniške planine, Mengeško polje in Homški hrib. Gre za zelo mlado gostilnico in pizzerio, ki jo krasi predvsem mlad kolektiv in zelo pestra ponudba malic, pizz, ter predvsem najrazličnejših a la carte jedi.

Njihova ponudba hrane je izredno raznolika. Lahko si privoščite veliko izbiro testenin, odličnih rižot, mesnih jedi, solatnih krožnikov, itd. Če pa ste naveličani običajnih pizz, potem je Gostilnica in pizzeria Siena pravi naslov, da jo obiščete, saj imajo na izbiro različne pizze, ki vas bodo zagotovo navdušile. Za vse tiste, ki prisegate na domače klasične jedi, pa vam z veseljem pripravijo tudi te. In ker se po dobrem in okusnem obroku prileže tudi kakšna sladica, se boste lahko posladkali z njihovimi domačimi sladicami.

Če ste naveličani običajnih pizz, potem je Gostilnica in pizzerija Siena pravi naslov.

Zaradi prečudovitega ambienta, prelepega razgleda in prijaznega osebja, se boste pri njih počutili zelo prijetno. Ob tem pa boste ujeli pridih slovite pokrajine Toskane.

Pri njih lahko rezervirate tudi prostor za zaključene družbe (rojstni dnevi, praznovanja, sestanki …). V tem primeru bodo za vas pripravili zelo ugodne menije in poskrbeli, da se boste imeli lepo.

Vsak delavnik na voljo pestra izbira malic

Vsak delavnik od ponedeljka do petka, med 9. in 15. uro, vam nudijo pestro izbiro različnih malic. Vsak dan imajo na voljo štiri različne malice, s katerimi poskrbijo za prav vse okuse in želje. Ob tem pa ne bo zadovoljen samo vaš želodec, temveč tudi vi, saj je vsaka deseta malica GRATIS! Dnevno ponudbo malic, pa si lahko pogledate na njihovi facebook strani.

Nova soba, ki so jo odprli pred kratkim, spominja na pravi Toskanski prostor.

Kam za Valentinovo? V Gostilnico in pizzerijo Siena na Valentinov meni!

Ste že razmišljali kako boste za Valentinovo – praznik zaljubljencev presenetili svojo drago/dragega? Predvidevamo, da ste v teh dneh polno zaposleni s to mislijo. Da vam olajšamo še eno skrb, vam predlagamo, da v petek, 14. februarja 2014, obiščete Gostilnico in pizzerijo Siena v Mengšu in se skupaj s partnerico/partnerjem predate njihovi valentinovi ponudbi. Prepričani smo, da boste s tem dobili dodatne »pike« pri partnerici/partnerju. In še več: dodatne pike boste dobili tudi vi, saj je za vas valentinova ponudba na voljo s 50% popusta. In ker je ponudba zelo vroča, nikar ne oklevajte, temveč hitro rezervirajte prostor in se skupaj s partnerico/partnerjem prepustite razvajanju ob prazniku zaljubljencev. Rezervacije na tel. št. 0838-02908 ali 040/712-188.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Gostilnica in pizzeria Siena
Tagi