V Češminovem parku je svoja vrata odprla Kavarna Češmin

Osrednji Češminov park sredi Domžal je od današnjega dne bogatejši za novo pridobitev, saj je svoja vrata odprla Kavarna Češmin. To pomeni, da bo od sedaj naprej tam vsak dan možno spiti kavico ali kakšen drug napitek ter se posladkati s kakšno sladico. Poleg vsega tega pa bodo občasno pripravljali tudi razne delavnice in animacije za otroke.

Obiskovalci Češminov parka si bodo sedaj lahko v prijetnem ambientu tamkajšnje Kavarne Češmin privoščili kakšen napitek, se posladkali s kakšno tortico ali drugo sladico. Nova pridobitev je zagotovo več kot dobrodošla, saj v park zaide mnogo ljudi, predvsem pa starši z majhnimi otroki, ki bodo lahko v miru posedeli, poklepetali in se okrepčali. Kavarna Češmin bo oprta vsak dan med 8. in 22. uro zvečer, tudi ob nedeljah in praznikih. Bodo pa občasno pripravili tudi kakšne animacije za otroke, tako da dolgčas ne bo.

Obiskali smo jih na predvečer odprtja in se na lastne oči prepričali, da je kavarna res prijetna. Možno je posedeti v notranjosti ter tudi pod nadstreškom, kjer betonska korita s cvetjem in drevjem nudijo pravo mero intimnosti. Novo pridobitev so si ogledali tudi župan Toni Dragar, podžupanja mag. Renata Kosec ter še nekatere svetnice in svetniki. Župan je najemnikoma lokala podaril slamnik ter jima zaželel uspešno delo.

Na dan odprtja, se pravi danes v petek, 27. oktobra 2017, ob 17. uri v kavarni pripravljajo čarobno predstavo, za kar bo poskrbel čarovnik Sam Sebastian. Vabljeni, da jih obiščete in se sami na lastne oči prepričate o najnovejši pridobitvi v Češminovem parku. Čarovnik Sam Sebastian bo poskrbel za čarovnije, za vse ostalo pa osebje kavarne.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi