Uspešno zaključena Poletna podjetniška šola z umetno inteligenco 2024 v Domžalah

Z velikim ponosom sporočamo, da je uspešno zaključena petdnevna Poletna podjetniška šola z umetno inteligenco 2024, ki jo je organizirala Obrtna zbornica Domžale. Dogodek je potekal med 1. in 5. julijem 2024 na Obrtni zbornici Domžale, kjer se je 23 navdušenih udeležencev poglobilo v svet podjetništva z uporabo umetne inteligence.

Program sta vodila priznana strokovnjaka mag. Enej Gradišek in Mellanie Grudniik, ki sta udeležencem omogočila vpogled v najnovejše trende in uporabne tehnike na področju umetne inteligence in podjetništva. Njuno bogato znanje in izkušnje so udeležencem omogočili, da so skozi praktične in interaktivne delavnice pridobili dragocena znanja in praktične izkušnje, ki jim bodo pomagale pri razvoju njihovih podjetniških idej, produktov in storitev.

Helena Demšar, ena izmed udeleženk, je delila svojo izkušnjo: “Kljub temu da že imam podjetje, je bilo zame kar nekaj novosti, tako da poletno šolo priporočam vsem.” Pia Jelena Neytiri Džakulin Pekarović je dodala: “V tako starostno in karierno raznoliki skupini lahko slišiš mnenja trga za vse svoje ideje, prav tako pa ti sam program odpre mnogo novih platform za AI in podjetništvo oziroma veščin znotraj njih, katere se počutim bolj opolnomočena nadaljnjo raziskovati v prihodnje.” Tadeja Podgorelec pa je pohvalila interaktivnost programa in angažiranost predavateljev: “Super mi je bilo tole izobraževanje, res sem vesela, da sem izvedela zanj. Hvaležna sem, da sta se oba predavatelja tako angažirala, res sta nam predala ogromno svojega znanja.”

Obrtna zbornica Domžale se zahvaljuje vsem udeležencem za njihovo predanost, energijo in inovativnost, ki so jo prinašali v vsak dan programa. Posebna zahvala gre tudi predavateljema, katerih prispevek je bil ključnega pomena za uspeh poletne šole. Izjemno smo hvaležni tudi Občini Domžale, ki je sofinancirala poletno šolo in si zavzema za podporo pri spodbujanju podjetništva med mladimi.

Mellanie Grudniik; Foto: Obrtna zbornica Domžale

Tagi