Ugasnite luči. Prižgite sonce!

Inovativni optični sistemi Solatube učinkovito prenesejo vso razpoložljivo dnevno svetlobo v vaše bivalne prostore.

V prostorih, kjer je dnevne svetlobe največ, se ljudje raje in pogosteje zadržujemo, v njih pa tudi občutno lažje delamo, beremo, se izobražujemo ali ustvarjamo. Če se boste letos lotili prenove vaše hiše, razmišljajte tudi o učinkoviti osvetlitvi prostorov z naravno svetlobo. Z vgrajenimi optičnimi sistemi Solatube boste v svoj dom prenesli razkošje dnevne svetlobe in naravnih barv, poskrbeli za višjo kakovost bivanja in dodatno prihranili še pri električni energiji.

Naravna svetloba je izjemno pomembna za naše zdravje in v veliki meri vpliva tudi na naše vsakodnevno počutje in razpoloženje.

Spustite sonce v vaš dom!

Kuhinje, dnevne sobe, kopalnice in toaletne prostore, kabinete ter hodnike lahko že danes hitro in učinkovito osvetlite z naravno svetlobo. Z inovativnim sistemom Solatube boste razkošno osvetlili tudi pretemna stopnišča, garaže, kletne in druge prostore, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna. Z nakupom dodatne opreme sistem v eni enoti ponuja tudi rešitev osvetljevanja za nočni čas.

Naravna svetloba za vsak prostor v vašem domu. 

S Solatube® sistemi učinkovito osvetlimo prostore manjših in večjih kvadratur,  vgrajujemo pa jih na vse vrste in naklone streh. Z našimi izkušenimi monterji bo vgradnja hitra in preprosta, brez nereda ali preoblikovanja strešne konstrukcije.

Sisteme vgrajujemo tudi na fasade, zelene strehe in na druge uporabne površine. Za vsak prostor vam brezplačno pripravimo optimalno rešitev osvetlitve.

 

Tehnološko dovršeni optični cevasti sistemi Solatube® vso zunanjo razpoložljivo svetlobo učinkovito prenesejo v notranjost stavbe. Svetloba potuje skozi strešno kupolo v visoko odbojne cevi, zatem pa se preko stropnega razpršilnika učinkovito razprši po prostoru.
Prej/potem.

Solatube® sistemi so zajamčeno najučinkovitejši cevasti sistemi na trgu!

Prednosti:

  • Sistemi omogočajo enakomerno osvetlitev preko celega dne.
  • V kupolo vgrajen filter preprečuje vdor UV in IR žarkov, ki povzročajo bledenje barv in neželeno dodatno segrevanje prostora.
  • Spektralna odbojnost cevi je 99,7 %.
  • Cevi je mogoče podaljševati do dolžine 16 m.
  • Sistem ne potrebuje vzdrževanja.
  • Hitra in enostavna vgradnja.
  • Za montažo v individualne hiše ponujamo sisteme serije Brighten Up® v dveh dimenzijah: Solatube 160 DS s premerom 25 cm in Solatube 290 DS s premerom 35 cm, ki učinkovito razsvetlita 10 m² oz. 16 m² prostora.

 

Strankam nudimo brezplačno strokovno svetovanje ter zagotavljamo jamstvo na izdelke in montažo.

V naših poslovnih prostorih si lahko sisteme Solatube tudi ogledate in se prepričate o možnostih za učinkovito osvetlitev vaših bivalnih ali poslovnih prostorov s to izjemno tehnologijo.

Za pridobitev informativne ponudbe lahko v rubriki Kontakt izpolnite tudi obrazec na spletni strani www.solatube.si.

 

 

Pooblaščeni uvoznik in zastopnik za Slovenijo:
KERBER d.o.o., Medvode, Gorenjska cesta 50a, 1215 Medvode, T: 01 36 18 365, E: info@kerber.si, www.solatube.si

Naročnik oglasa: Solatube

 

Tagi