Tušev spletni supermarket širi dostavo na dom tudi v Domžalah, Kamniku in Mengšu

V Tušu kupcem omogočajo nakupovanje v njihovem spletnem supermarketu hitrinakup.com, kjer lahko hitro in preprosto od koder koli opravijo svoj nakup živil in ga prevzamejo v prtljažnik vozila pred pred 22 trgovinami Tuš. Odslej pa Tuš širi dostavo nakupa na dom ali v službo tudi na področju Domžal, Kamnika, Mengša, Trzina in Vodic, saj so prisluhnili mnogim željam vseh, ki jim pot do prevzemnega mesta pomeni dodatno težavo.

Preprosto in varno nakupovanje

V spletnem supermarketu hitrinakup.com, ki ima prevzemno mesto tudi pred Tuš supermarketom Domžale, Mengeš, Planet Tuš Kranj in Ljubljano BTC, se v nekaj korakih preprosto sprehodiš med izdelki, ki so pregledno razporejeni v kategorije. Tam najdeš vse, kar potrebuješ za dom in gospodinjstvo. Enostavno poklikaš želene izdelke, ekipa Hitrega Nakupa pa jih skrbno pripravi za prevzem ali dostavo.

Zate izbirajo izdelke, ki bi jih izbral tudi sam.

Posebej priročna je storitev »posebnih želja«, v sklopu katere v komentarje ob izdelkih zapišeš, kakšne želiš, npr: zrele banane, mehek avokado, bolj zapečen kruh, takšen ali drugačen kos mesa itd. tako zares dobiš izdelke, kot bi jih sam nakupil v trgovini. V času spremenjenih razmer so z možnostjo naročanja živil iz udobja domačega naslonjača pri Hitrem Nakupu storili še več za varnost in udobje svojih kupcev.

120 min za prevzem nakupa

Vaš nakup bo pripravljen še isti dan, in sicer že najmanj 120 min po oddaji naročila. Naročilo lahko oddate tudi vnaprej, poljubno pa ga lahko urejate do 2 uri pred prevzemom, kar je še posebej priročno, če ti zadnji trenutek zmanjka nečesa za popoldansko kosilo ali če se je za zvečer najavil obisk. Prijazni zaposleni vam bodo nakup zložili v prtljažnik vašega vozila.

Odslej tudi dostava na dom

Dostava nakupov iz spletnega supermarketa hitrinakup.com odslej poleg območja Ljubljane, Maribora, Celja, Novega mesta, Kranja in Kopra poteka tudi v Domžalah, Kamniku, Mengšu, Komendi in Vodicah. Izjemno priročno nakupovanje je tako še priročnejše, saj poteka brezkontaktno, nakup pa dostavijo do vrat vašega doma. Izberete lahko spletno plačilo ali plačilo ob prevzemu. Tudi čas prevzema ali dostave lahko kupci izberete sami, nakupujete pa lahko vse dni v tednu.

Že na 22 lokacijah po Sloveniji

Tušev spletni supermarket hitrinakup.com je najhitreje rastoča spletna nakupovalna storitev v Sloveniji. Kupci lahko svoje nakupe prek spleta opravijo preprosto in pregledno, brez da bi morali v trgovino. »Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih naše nakupovalne navade zelo spreminjajo,« pojasnjujejo v Tušu, kjer beležijo bliskovit porast spletnega nakupovanja.

Naročnik oglasa: Engrotuš d.o.o.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi