Top 5 modernih kuhinj za vsak okus in žep

Prenova kuhinje je nekaj, kar se običajno zgodi le nekajkrat v življenju. Ker kuhinja predstavlja nekakšen domač oder, na katerem se skozi arome, okuse in različne oblike jedi izražata ustvarjalnost ter ljubezen do bližnjih oziroma sebe, jo je smiselno zasnovati tako, da bo lahko vsaj desetletje, če ne več, izpolnjevala vse kulinarične želje tistih, ki jo uporabljajo.

Kdor išče najboljše konkretne rešitve ali moda le navdih za posodobitev svoje kuhinje, jih bom zagotovo našel v enem od petih trenutno najbolj iskanih kuhinjskih trendov, ki so zasnovani za vsak okus in žep.

Jela je kraljica med kuhinjskimi linijami

Pri izbiri nove kuhinje je potrebno upoštevati dimenzijo kuhinjskega prostora, potrebe in želje njenih uporabnikov ter morebitne posebnosti. Med najboljše kuhinje že dolgo spadajo kuhinje Jela, ki jih odlikuje več kot 30-letna tradicija, odlični nemški materiali ter dizajn, ki je vedno v koraku s časom. Kuhinje Jela trenutno sestavlja osem različnih sodobnih kuhinjskih linij, ki jih je zaradi skoraj neskončnih možnosti kombiniranja različnih kuhinjskih elementov natančno do centimetra mogoče prilagoditi zahtevam prostora ter potrebam kupca. Kolekcija kuhinj Jela trenutno obsega linije Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen, Tara, Invictus in Infinity – vsaka od njih predstavlja odlično, a drugačno rešitev! Med njimi še posebej izstopajo kuhinje Riva, Evergreen in Invictus. Za prav vse kuhinje Jela so značilni mehko zapiranje vratc in predalov, dodatna zaščita kuhinjskih front ter možnost naročila v kompletu ali po posameznih elementih.

Kuhinja JELA INFINITY

Kuhinja Riva je dostopna vsakomur

Kuhinje Riva odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno, hkrati pa tudi pestra izbira postavitev ter širok izbor funkcionalnih kuhinjskih elementov. Na voljo je moderna kuhinja z otokom, ki jo je mogoče izbrati v različnih barvah, ali enolinijska kuhinjska postavitev različnih dolžin – od dolžine 270 centimetrov do 320 oziroma 420 centimetrov. Te kuhinje se bodo odlično prilagodile vsakemu prostoru in ga nadgradile. So čudovitega modernega dizajna v lesku visokega sijaja, na voljo pa so v brezčasni beli barvi.

Kuhinja JELA RIVA

Kuhinje Evergreen so vedno v modi

Med kuhinjami, ki bodo očarale vse generacije, so zagotovo estetske in zimzelene kuhinje Evergreen. Z rustikalnim pridihom v sodobni različici bo ta kuhinja še posebej poskrbela za visok nivo domačnosti ter praktičnosti. V ponudbi je tudi brezčasen kuhinjski blok po meri, ki je glede barv pulta in kuhinjskega cokla izredno prilagodljiv. Gre za kuhinje klasičnega dizajna v mat slonokoščeni barvi, ki prostoru dodajo posebno toplino.

Kuhinja JELA EVERGREEN

Razkošje kuhinj Invictus

Kuhinje Invictus spadajo med kuhinje za zahtevnejše uporabnike. Gre za moderno in luksuzno zasnovano kuhinjsko rešitev, ki bo z navdihujočo mat kašmir barvo ter brezročajno zasnovo prepričala vsakogar. Zaradi široke izbire visečih, spodnjih in visokih elementov ponuja še posebej zanimive kombinacije različnih kuhinjskih rešitev. Kuhinje Invictus bodo brez dvoma dobra in dolgoročna investicija, kjer bo šla ljubezen z lahkoto čez želodec!

Kuhinja JELA INVICTUS

Kuhinjski bloki so ugodna rešitev

Za manjše kuhinjske prostore, opremo počitniških nastavitev, ali kadar se išče še posebej ugodno možnost, bo poskrbela izbira ustreznega kuhinjskega bloka. Kuhinjski bloki Mela, Nika, Sara, Junona in drugi so primer odličnih, cenovno dostopnih ter čudovito zasnovanih kuhinj, ki s svojo funkcionalnostjo prav z ničemer ne zaostajajo od ostalih običajno večjih trendovskih kuhinj. Kakovostni in nakupa vredni kuhinjski bloki so vedno zasnovani tako, da v majhni kuhinjski različici omogočajo mnogo možnosti za ustvarjanje različnih kulinaričnih dobrot ali zgolj pripravo hitrih oziroma preprostih vsakdanjih obrokov.

Kuhinja MELA

Preko spleta se nakup kuhinj vedno splača

Moderno kuhinjsko pohištvo je še danes lahko vaše, če ga naročite preko spleta v Salonu pohištva Furnitura, ki predstavlja prvo spletno trgovino pohištva v Slovenji z najdaljšo tradicijo ter največ izkušnjami na področju spletne prodaje kuhinj in ostalega pohištva za dom, pisarno in vrt. Vabljeni na njihovo spletno stran ali v njihov Showroom v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J), kjer si boste lahko nekatere izdelke, materiale in kataloge pred nakupom ekskluzivno ogledali tudi v živo in se tako v svoj spletni nakup popolnoma prepričali. V Salonu pohištva Furnitura vam ves čas ponujajo posebne ugodnosti v obliki akcijskih ponudb, dostopnega obročnega odplačevanja ter možnosti 3D-izrisa kuhinj. Za odlične nasvete, dobre ideje in zanesljive informacije o vsak dan osveženi ponudbi jih lahko pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma jim pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Prepustite se preverjenim pohištvenim trendom in najboljšim strokovnjakov s področja opreme doma!

Naročnik oglasa: Furnitura d.o.o.

 

 

 

Tagi