Tehnična trgovina Teh – Dom na novi lokaciji v Domžalah strankam še dostopnejša

Vsak od nas se je že lotil majhnih hišnih popravil in kaj kmalu smo ugotovili, da nam manjka točno določen vijak specifičnih dimenzij ali kakšen pripomoček. Iskanje drobnega pritrdilnega materiala je včasih potekalo lažje, kajti še pred desetletjem je bila ponudba tehničnega materiala v Domžalah velika. Nato pa je vse skupaj nekako zamrlo, nam pove gospod Viljem Pestotnik, ki se je odločil pisati družinsko poslovno zgodbo, katero želi nekoč predati otrokom. »Stranke pravijo, da je bil že skrajni čas, da se v Domžale vrne tehnična ponudba, saj je v bližnji okolici tako rekoč ni« nam ob začetku pogovora namigne sogovornik in ob tem doda: »Za našo tehnično trgovino Teh – Dom smo našli novo zanimivo lokacijo s pripadajočim parkiriščem, ki so ga stranke na prejšnji lokaciji pogrešale.«

Odpravili smo se v center Domžal, na Savsko cesto 1, kjer je tehnična trgovina Teh – Dom našla svoj novi poslovni prostor.

Maloprodajni prostor, kjer z najširšim izborom vijačno pritrdilne tehnike, tako posameznikom, kakor tudi še tako zahtevnim obrtnikom, tesarjem, oblikovalce kovin oziroma profesionalcem, strokovno podkovano osebje nudi individualno svetovanje, hiter servis in cenovno ugodne artikle. »Uspešno sodelujemo tako s slovenskimi, kakor tudi tujimi podjetji, saj iščemo ugodne rešitve za končne kupce,” nam zaupa Viljem.

Tehnična trgovina Teh Dom se ponaša z bogato in raznoliko stalno zalogo preko 3.000 različnih izdelkov in cca 1.000.000 kosov, med katerimi so tako klasični in prepoznavni artikli, kot tudi malce bolj nenavadni, ki so namenjeni obrtnikom in profesionalcem.

Vsak izdelek je mogoče kupiti posamično – na kos, po potrebi pa v dogovorjenem roku priskrbijo tudi večje količine želenih izdelkov.

V prozornih in namensko pripravljenih predalčkih imajo kupcu tako rekoč na dosegu roke dostopen širok asortima vijačnih materialov ( metrični in lesni vijaki, matice, podložke, specialne vijake, etc).

Na policah se nahaja asortima silikonov, kitov in pa lepil ( čistila in impregnacije, brusni material) in PVC program. Tudi elektro ( razdelilci, ročne svetilke, reflektorji, etc) in pa vrtno ter gradbeno orodje je naprodaj na namensko postavljenih policah. V prodajnem programu pa imajo tudi predalčnike oziroma organizatorje drobnega materiala.

»Tukaj smo za prvo in hitro pomoč. Poleg osebnega pristopa, strokovnega svetovanja, spoštovanja dogovorov ter upoštevanja rokov, obrtnikom omogočamo osebni prevzem naročenih izdelkov, po želji pa jim naročeno lahko pošljemo tudi po pošti.«

“Ker si želimo prodajati kvalitetne izdelke, smo se odločili za njihovo testiranje pri različnih strokovnjakih. Pridobljena oceno je tako osnova za morebitno dobavo in tudi kasnejšo prodajo.”

Poleg maloprodajne fizične trgovine, z lično urejenim ter preglednim prostorom, je strankam na voljo tudi spletna trgovina, kjer so objavljene mesečne akcijske ugodnosti. Na spletni strani www.teh-dom.si prodajno osebje ažurno vnaša in dopolnjuje bogato ponudbo artiklov, med katerimi so tudi svetovne znamke kot so Wenger, Maglite, Zippo in ostale.


Lepo vabljeni v center Domžal, na Savsko cesto 1, kjer vas pričakuje prijazno in strokovno podkovano osebje.

Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč, če se boste znašli v zadregi pri iskanju in izbiri tehničnih izdelkov. Odprti so od ponedeljka do petka od 8-16. ure in v sobotah od 8-12. ure.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Petra Petravič

Tagi