Tanja Ocepek – Kotiček cvetja in petja

Tanja je umetnica v izdelovanju dekoracije z cvetjem. Poleg tega se zelo rada ukvarja z glasbo, ki jo širi na porokah in raznih prireditvah. Poroke so njena strast in tudi sama pravi, da si v letu 2013 želi čim več porok, da razveseli pare s svojo dekoracijo in glasom. Z veseljem do tega kar počne in kako ustvarja svoje izdelke lahko razveseli in se dotake srce vsakogar.

Nekaj o Tanjinem petju

Petje jo spremlja že od malih nog. Njen glas smo v preteklosti lahko že slišali v cerkvenem zboru, pri skupini Sirene, na raznih prireditvah , bila pa je tudi glavni vokal v skupini Nova zapoved. Sedaj pa se že 6. leto samostojno ukvarja s petjem na porokah (cerkveni in civilni obred). Solopetja se je najprej učila pri znani pevki Jadranki Juras, sedaj pa svoj glas trenira pri odlični učiteljici solopetja Nataši Nahtigal.
 

Cvetje in dekoracija

Po 10. letih dela v priznanih cvetličarnah je sedaj začelo teči 3. leto dela kot samostojna podjetnica. Tanja pravi, da ni lepšega kot biti v cvetju in prav tako tudi petju. Pri tem delu jo najbolj veseli, da je raznoliko in da vedno lahko ustvari nekaj novega ter da razveseli ljudi in izpolne njihove želje.

Izdeluje in nudi:

– poročno dekoracijo (poročni šopki,naprsni šopki, dekoracija avtomobila, namizni aranžmaji, itd), šopki za vse priložnosti, aranžiranje daril,1. nov. in suhi aranžmaji, žalna dekoracija, adventni venčki, novoletne dekoracije, okraševanje prostorov, itd.
– petje na porokah (civilni in cerkveni obred).
 

Poroke so njena strast

Dekoracija in petje na porokah sta Tanji najbolj pri srcu. Željeno dekoracijo pripelje na določeno lokacijo in nato okrasi avto, gostilno, civilni del, cerkev in nato lahko še zapoje. Tako zaročencema zagotovi, da v tistih dnevih nimata skrbi. S svojo dekoracijo v prostore vnese prijeten in pozitiven ambient.

  

Kontakt:
Kala, Tanja Ocepek s.p.
Podgorje 23, 1241 Kamnik

Telefon: 031 802 505

Facebook stran
 

Avtor: Tina Vrankar
Tagi