Slastno Martinovo nedeljsko kosilo v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji v Radomljah bo prvo in drugo nedeljo v novembru

V letu 2015 so v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji v Radomljah pripravili nedeljsko Martinovo kosilo kot je običaj v nedeljo, ki je najbližje godu sv. Martina iz Toursa. V letu 2016 pa bodo zaradi povečanega povpraševanja in zadovoljstva dodali tudi nedeljo pred in po godu sv. Martina, kar pomeni tako v nedeljo, 13. novembra 2016, ko tudi v nedeljo, 6. novembra 2016.

Nedeljska kosila v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji so sestavljena iz gobove ali goveje juhe, glavne jedi z dvema vrstama mesa, praženim krompirjem, kuhane zelenjave, solate in sladice. 

Za Martinovo nedeljsko kosilo klasičen jedilnik zamenja Martinova pojedina, goveja ali gobova juha ostaneta, dve vrsti mesa zamenja slastna pečena raca, pražen krompir zamenjajo mlinci, kuhano zelenjavo zamenja sladko rdeče zelje, za sladico ponudijo jabolčni zavitek ali gibanico. V letu 2016 bodo meniju na željo gostov dodali še koline, sirove štruklje in druge dobrote. Marjan Kocman, šef kuhinje Gostilne in restavracije Pri Zlati Kaplji, je povedal: »V nedeljo je pri nas poseben dan, za naše goste si vzamemo čas, radi jih razvajamo in jim pripravimo manjša presenečenja. Tudi za Martinovo nedeljsko kosilo jih bomo presenetili z mini degustacijo novih jedi, ki jih pripravljamo za prednovoletna praznovanja.«

Degustacija vina 2016 ob Martinovem nedeljskem kosilu v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji 6. in 13. novembra 2016.

Za Martinovo nedeljsko kosilo je potrebna prehodna rezervacija, na T: 01 7249 40 77 ali G: 031 837 848. Po predhodnem dogovoru lahko pripravijo tudi brezglutensko, vegetarijansko ali vegansko kosilo.

Zaradi dodatnega termina, nedelje, 6. novembra 2016, so se v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji odločili, da prvim štirim rezervacijam za Martinovo nedeljsko kosilo podarijo eno brezplačno kosilo. Pri tem seveda ne pozabite sporočiti, da ste bralec portala Domžalec. 

Vabljeni!

Tagi