Si želite kuhati v prijaznem in urejenem kolektivu, kjer boste cenjeni?

Kuharji in kuharski pomočniki, ter vsi, ki kuhate z ljubeznijo, lepo vabljeni, da se pridružite majhnemu, energičnemu ter usklajenemu kuharskemu timu, ki z občutkom za želje in potrebe sočloveka, kuha in pripravlja kakovostne dnevne obroke.

V prelepem ambientu Kamniške Bistrice, le streljaj stran od samega centra Domžal, se nahaja MGC Bistrica. Privaten dom s koncesijo, ki v oskrbo sprejme 100 oskrbovancev. Le ti si v jeseni življenja, med številnimi dogodki in vsakodnevnimi dejavnostmi, v lepem in prijaznem ambientu medgeneracijskega centra Domžale, skrbno uredijo novo domovanje. Z željo, po kar se da lepem, umirjenem in čustveno bogatem vsakdanu.

Ekipa MGC Bistrica si želi, da bi se jim v kuharskem kolektivu pridružili kuharji in kuharski pomočniki, ki bi v dopoldanskem času, natančneje med 7. in 14. uro, s kuhanjem in pripravo dnevnega obroka, tako starostnikom, kakor tudi zunanjim obiskovalcem, pričarali občutek vrednosti in pomena. Jih pocrkljali in jim prenesli občutek topline. Da bi se počutili dobrodošlo in sprejeto.

Kuharska ekipa MGC Bistrica.

Delovne razmere so urejene, plača redna in dobra. Izkušnje vsekakor zaželene, čeprav je ljubezen do kuhanja in skrb za sočloveka tista, ki pretehta.

V kolikor ste se v napisanem prepoznali in bi si želeli starostnikom v jeseni življenja, ponuditi priložnost, za kar se da lepo preživljanje tretjega življenjskega obdobja tudi s pomočjo uživanja v kakovostnih obrokih, pripravljenih z ljubeznijo, lepo vabljeni, da se po mailu predstavite gospe Tini Šinigoj, pomočnici direktorja na: tina.sinigoj@mgc-bistrica.si , kjer lahko vprašate tudi za podrobnejše informacije. Lahko pa pišete tudi direktorju Primožu Cimermanu na: primoz.cimerman@mgc-bistrica.si 

 

Tagi