SHOW FOOD catering: Območje70

Pri SHOW FOOD cateringu že razmišljajo in se veselijo prihodnosti, dni, ko bo spet vse v ravnovesju, ko bodo lahko spet med vami in za vas delali tisto v čemer najbolj uživajo. Showcooking, piknike, poroke, team buildinge, rojstnodnevne zabave in pogostitve.

Poleg odlične hrane, dobre volje in vzdušja, ki ga ustvarijo, imajo na voljo odličen »plac« na prostem, saj so poslovni partnerji z ekipo Območja70.

Območje70 je unikaten prireditveni prostor, ki se nahaja v nekdanji smodnišnici v Kamniku, ob vznožju Kamniško – Savinjskih Alp. Nudijo čudovito, odprto in ozelenelo površino primerno za organizirane aktivnosti, zabav, porok in team buildingov. In kaj je lepšega, kot preživeti lepe trenutke na lepem koncu, ob nadvse okusni hrani, dobri družbi in kupom aktivnosti za tiste, ki jim je to v veselje. Otroci se bodo lahko zdivjali, odrasli naklepetali in se preizkusili v čem novem. Na voljo je zipline, zorbing, izdelovanje ledenih skulptur … No, predlagamo, da možnosti pregledate kar sami. Kulinarično doživetje bo pa le pika na i popolnemu dnevu.

Street Food na dekci.

Odločite se lahko za showcooking. Trenutno zelo popularna oblika cateringa, ki pride prav predvsem na večjih pogostitvah, piknikih, porokah in team buildingih. Gre za pripravo jedi v živo – pred gosti, kjer, če tako želite, lahko pri pripravi vključijo tudi vaše goste.

Lahko se odločite za bifejsko postreženo hrano, ko želite, da je na vaši pogostitvi vzdušje bolj sproščeno, je odločitev za bifejsko hrano prava. Vsak si vzame kar želi, ko to želi in kolikor želi.

Fingerfood burgerji.

Čudovita možnost je pa tudi Street food, kjer vam SHOW FOODovci svoje jedi (predvsem burgerje, gyrose …) pripravijo kar v svoji potujoči kuhinji. Dobra stran potujoče kuhinje je pa ta, da vam lahko pridejo kuhat tudi kamorkoli drugam.

Kot vidite je možnosti veliko, ekipa pa prilagodljiva in ustrežljiva, zato pošljite povpraševanje in rezervirajte svoj datum čimprej, saj se koledar že pridno polni.

*V primeru odpovedi dogodka kot posledica Covid ukrepov naročniku vrnejo avans za rezervacijo termina.

Priprava lokacije v željenem stilu.

Naročnik oglasa: SHOW FOOD d.o.o.

Tagi