SHOW FOOD – Catering, ki dostavlja okusne malice in jedi s stalnega menija

SHOW FOOD je mlado catering podjetje iz Domžal. Zagnana ekipa mladih ljudi z bogatimi izkušnjami na področju gostinske ponudbe v najrazličnejših okoljih je z uresničevanjem svoje poslovne ideje pričela pred dobrim letom, tik pred izbruhom epidemije. V spremenjenih okoliščinah so se znali hitro prilagoditi in svojo dejavnost razdelili na dva sklopa: catering na snemanjih, pogostitvah in drugih dogodkih, ter dostava hrane.

Aktivnosti na področju cateringa so bile v tem času močno omejene in deloma povsem onemogočene z ukrepi omejevanja širjenja epidemije, zato pa so se lahko prebivalci na območju Domžal, Trzina, Kamnika, Mengša in Komende toliko bolj razveselili nove ponudbe na področju dostave hrane. Z okusnimi jedmi, med katerimi je mnogo takih, ki jih ne najdete na menijih drugih ponudnikov v regiji, pri SHOW FOOD-u poskrbijo, da ste siti in zadovoljni doma ali na delovnem mestu.

Dostava_Show Food: Piščančje vedro.

Ekipa se že veseli toplejših mesecev in obdobja sproščanja ukrepov, ko bodo lahko v polni meri uresničevali svoje poslanstvo. Najbolj namreč uživajo, ko so na terenu, med ljudmi. Naj gre za pogostitve, piknike, rojstnodnevne zabave, poslovna srečanja ali druge poklicne aktivnosti, je zdrava in okusna hrana v kombinaciji s prijazno postrežbo vedno zanesljiv vir energije in veselja. Naročniki, ki želijo povezovalno moč hrane kar najbolje izkoristiti, se pogosto odločijo za showcooking. To je trenutno zelo popularna oblika cateringa, pri kateri se jedi pripravljajo v živo pred gosti. Posebej zabavno postane takrat, ko se naročniki dogovorijo za aktivno vključevanje gostov v kuharske čarovnije SHOW FOOD-ovih mojstrov.

Showcooking je zelo popularna oblika cateringa, pri kateri se jedi pripravljajo v živo pred gosti.

Če odličnih jedi iz ponudbe podjetja SHOW FOOD še niste poskusili, si oglejte njihov meni in si jih naročite na dom ali v službo. Vsakodnevno ponudbo okusnih malic po prijaznih cenah spremljajte na njihovi Facebook strani, če želite ekipo in njihove dogodivščine bolje spoznati, pa priporočamo, da jim sledite tudi na Instagramu. Potem pa se le spomnite nanje prihodnjič, ko boste na obisk povabili prijatelje, ali ko bodo razmere dopuščale, da organizirate kakšno bolj množično srečanje.

Naročnik oglasa: SHOW FOOD d.o.o.

Tagi