Prodajni center Breza z nami že 25 let. Po novem na voljo tudi dve polnilni postaji za električne avtomobile

Prodajni center Breza, ki se nahaja ob nekdanji magistralni cesti v Domžalah letos obeležuje že četrt stoletja delovanja. V teh letih je postal priljubljeno domžalsko trgovsko središče, saj se tja zadovoljni kupci vračajo vedno znova. Prodajnega centra Breza pa ne krasi samo pestra ponudba in prijazno osebje, temveč tudi lepo vzdrževan in urejen objekt ter parkirišče in okolica. Prav tako mu dodano vrednost večajo vedno nove pridobitve in novosti, ki čakajo kupce in zaposlene. Njihova najnovejša pridobitev ob 25 letnici delovanja, sta električni polnilni postaji, ki so ju na tamkajšnjem parkirišču postavili pred dnevi.

Bližina centra Domžal, dostopnost, urejenost centra in pestra ponudba različnega blaga ali številnih storitev na enem mestu je visoka dodana vrednost Prodajnega centra Breza, kamor se zadovoljni obiskovalci radi vračajo. Poleg nakupa osnovnih življenjskih potrebščin, obiskovalci v centru lahko opravijo tudi nakup marsikaterega drugega blaga, ki ga v pritličju stavbe in v dveh nadstropjih nudijo številne trgovinice s prijaznim osebjem. Na voljo so tudi številne storitve, ki jih vsakodnevno potrebujemo v življenju. Seveda pa se po nakupu prileže tudi kavica ali kakšen drug napitek, ki si ga lahko obiskovalci privoščijo v tamkajšnjih lokalih, med drugim se iz Dežele igral, ki se nahaja na vrhu centra, ponuja prelep razgled na vse štiri strani neba.

Za odličnost Prodajnega centra Breza Domžale je zagotovo v največji meri poleg prodajne ponudbe, zaslužen upravnik prodajnega centra, Franc Prelovšek, direktor podjetja Mazur d.o.o., ki to delo opravlja že vrsto let. Prodajni center, parkirišče in okolica sta lepo vzdrževana, s poudarkom na čistoči in urejenosti, saj je tisti prvi stik kupca ali obiskovalca zagotovo najbolj pomemben. Prav tako so v centru ali neposredni okolici na voljo kakšne novosti, ki strankam in zaposlenim prinašajo dodano vrednost in pa seveda zadovoljstvo.

Gremo na elektriko – Prodajni center Breza bogatejši za novi električni polnilni postaji

Ena izmed najnovejših pridobitev je postavitev dveh modernih električnih polnilnih postaj, ki ju je na tamkajšnjem parkirišču brezplačno postavilo podjetje Elektro Ljubljana pod vodstvom dr. Jurija Curka. Tako imajo sedaj stranke na voljo tudi možnost, da v času obiska prodajnega centra na polnilni postaji z električno energijo napolnijo svoje vozilo. Novi pridobitvi, ki so ju postavili pod geslom “Gremo na elektriko”, so slavnostno odprli v petek, 1. oktobra 2021.

Avtor: Miha Ulčar

Tagi