Priložnost za delo: Gostilna Rok iz Krtine v svoj kolektiv vabi nova sodelavca

Iščete delo? Ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Gostilna Rok, ki se nahaja v Krtini, išče osebo za delo v strežbi (M/Ž) in osebo za pomoč v kuhinji (M/Ž).

Gostilna Rok se nahaja v mirnem okolju vasi Krtina pri Domžalah. V prijetnem ambientu s pridihom tradicije, vam vsakodnevno nudijo več vrst malic, pizze in jedi iz njihovega menija. Njihovi prostori, ki imajo pridih tradicije, so primerni tudi za praznovanja in poslovna srečanja.

Gostilna Rok je odprta od ponedeljka do četrtka med 7. in 21. uro, ob petkih med 7. in 22. uro, ob sobotah nedeljah in praznikih pa je zaprta.

V svoj kolektiv vabijo nova sodelavca

Če ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela, potem se jim lahko pridružite, saj v svoj kolektiv vabijo osebo za delo v strežbi (M/Ž) in osebo za pomoč v kuhinji (M/Ž). Delo poteka od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Izkušnje so zaželene niso pa pogoj.

Več informacij dobite na telefonski številki 041 648 880, prijave sprejemajo na e-naslovu gostilna.rok@siol.net do 30. 11. 2022.

Gostilna Rok
Boštjan Nemec s.p.
Krtina 36, 1233 Dob
Spletna stran: www.gostilna-rok.si
Facebook: www.facebook.com/gostilnarokpub

Tagi