Pri Ribiču Ediju ta vikend v ponudbi segedin golaž

Pred nami je vikend in na domžalskem tržnem prostoru bo ponovno zadišalo po morskih dobrotah, ki jih s svojo ekip ob petkih in sobotah pripravlja Edi iz Gostilne Ribič. Poleg stalne ponudbe morskih dobrot, ima Edi na voljo tudi jedi iz kotlička. Ta vikend bo imel v ponudbi segedin golaž. Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, morskih dobrot in jedi na žlico ne boste mogli pojesti tam, jih pa lahko naročite in vzamete s seboj domov.

Vsi dobro vemo, da so jedi na žlico, kadar so skuhane v večji količini, veliko boljše kot, če bi jih pripravili doma. Ribič Edi, ki nas s svojo ekipo ob vikendih že vrsto let razvaja z morskimi dobrotami, je v zadnjem času razširil svojo ponudbo na jedi, ki so pripravljene v kotličku. Tako je imel do sedaj že svoji ponudbi ričet s prekajenimi svinjskimi rebri, pasulj s klobaso, joto, goveji krompirjev golaž, bujta repa z rebrci … Ta vikend pa se boste lahko okrepčali s segedin golažem. Iz kotlička!

Ima pa Edi v svoji stalni ponudbi vedno raznolike in pestre morske jedi; sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet … Pa dober tek!

Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek

 

Komentarji uporabnikov
Tagi