Pri Ribiču Ediju bo ta vikend dišalo tudi po segedin golažu iz kotlička
![](https://domzalec.si/wp-content/uploads/old-images/dsc_5108_-_kopija_copy1-780x405.jpg)
Pri Ribiču Ediju na domžalskem tržnem prostoru ob petkih in sobotah ne bo dišalo več samo po morskih dobrotah, temveč tudi iz kotlička, v katerem bo Edi s svojo ekipo kuhal jedi na žlico. Ta vikend bo iz kotlička dišalo po segedin golažu.
Vsi dobro vemo, da so jedi na žlico, kadar so skuhane v večji količini, veliko boljše kot, če bi jih pripravili doma. Ribič Edi, ki nas s svojo ekipo ob vikendih že vrsto let razvaja z morskimi dobrotami, bo s prihajajočim vikendom razširil svojo ponudbo na jedi, ki so pripravljene v kotličku. V kotličku se bo vsak vikend kuhala druga jed. Ta vikend pa se boste lahko okrepčali s segedin golažem. Iz kotlička. Pa dober tek!
Edi ima v svoji stalni ponudbi vedno raznolike in pestre morske jedi; sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet …
Ker smo zakorakali že pozno v jesen, se v hladnejših dnevih prileže tudi kakšen topel napitek. Edi ima v svoji ponudbi tudi kuhano vino, s katerim si boste lahko ogreli telo, srce in dušo.
Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.
Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca