Pri Ribiču Ediju bo ta vikend dišalo tudi po segedin golažu iz kotlička

Pri Ribiču Ediju na domžalskem tržnem prostoru ob petkih in sobotah ne bo dišalo več samo po morskih dobrotah, temveč tudi iz kotlička, v katerem bo Edi s svojo ekipo kuhal jedi na žlico. Ta vikend bo iz kotlička dišalo po segedin golažu.

Vsi dobro vemo, da so jedi na žlico, kadar so skuhane v večji količini, veliko boljše kot, če bi jih pripravili doma. Ribič Edi, ki nas s svojo ekipo ob vikendih že vrsto let razvaja z morskimi dobrotami, bo s prihajajočim vikendom razširil svojo ponudbo na jedi, ki so pripravljene v kotličku. V kotličku se bo vsak vikend kuhala druga jed. Ta vikend pa se boste lahko okrepčali s segedin golažem. Iz kotlička. Pa dober tek!

Edi ima v svoji stalni ponudbi vedno raznolike in pestre morske jedi; sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet …

Ker smo zakorakali že pozno v jesen, se v hladnejših dnevih prileže tudi kakšen topel napitek. Edi ima v svoji ponudbi tudi kuhano vino, s katerim si boste lahko ogreli telo, srce in dušo.

Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi