Pri Ribiču Ediju bo ta vikend dišalo po ribjem brodetu
Pred nami je vikend in na domžalskem tržnem prostoru bo ponovno zadišalo po morskih dobrotah, ki jih s svojo ekip ob petkih in sobotah pripravlja Edi iz Gostilne Ribič. Poleg stalne ponudbe morskih dobrot, bo imel s prihodom jeseni na voljo tudi jedi iz kotlička. Ta vikend bo imel v ponudbi ribji brodet.
Vsi dobro vemo, da so jedi na žlico, kadar so skuhane v večji količini, veliko boljše kot, če bi jih pripravili doma. Ribič Edi, ki nas s svojo ekipo ob vikendih že vrsto let razvaja z morskimi dobrotami, je s prihodom jeseni razširil svojo ponudbo na jedi, ki so pripravljene v kotličku. Iz njegovega kotlička pa bo vsak vikend dišalo po drugi jedi. Ta vikend pa se boste lahko okrepčali z ribjim brodetom!
Ima pa Edi v svoji stalni ponudbi vedno raznolike in pestre morske jedi; sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata … Pa dober tek!
Ob obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.
Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek