Pri podkvi v Kamniku bo odslej dišalo po novem in svežem

Pri podkvi na Trgu svobode 1 v Kamniku bo odslej gostilnica in kavarna, ki jo bo od ponedeljka, 16. decembra 2013, vodila Irena Dolenc, ki se je do sedaj izredno dobro dokazala v kavarni Veronika, zato smo prepričani, da bodo gostje odslej še raje obiskovali znamenito kamniško Podkev, ki se nahaja izven mestne gneče. Na mirnem trgu, v samem mestnem jedru starega dela Kamnika.

V prijetnem okolju gostilnice in kavarne Pri podkvi vas bodo presenečali s kulinaričnimi domislicami. Priporočajo okusne malice, lokalne sezonske specialitete, jedi po naročilu, testenine in slastne solate. Brez obvezne sladice na koncu obroka tudi ne gre, lahko pa se posladkate kar tako, za svojo dušo. Pri podkvi se boste lahko posladkali z odličnimi tortami (spomin na Veroniko …), zavitki, palačinkami, štruklji ali morda z grmado z veliko stepene sladke smetane. Pri podkvi imate zdaj tudi možnost rezervacije furmanske sobe za zaključene družbe do 15 oseb.

Gostilnica in kavarna Pri podkvi bo odprta vse dni v tednu, od ponedeljka do sobote od 9. do 22. ure, ob nedeljah pa od 10. do 20. ure.

Vabljeni, da jih obiščete in se o njihovi ponudbi prepričate sami. Prepričani smo, da boste od tam odšli dobre volje in z zadovoljnimi želodčki.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi