Preveri, kako poteka pranje vozil na terenu, “brez vode” oz. min količino vode, kjerkoli in kadarkoli!

Za bleščeč izgled našega avtomobila se je potrebno potruditi in ga tudi redno prati. Ker pa je pranje vozil lahko tudi zelo zamudno, se pogosto zgodi, da ostane naše vozilo umazano. V tem primeru je idealna rešitev pranje vozil na terenu, kar je hitro, učinkovito in z EKO osnovo – ni odpadnih, okolju škodljivih tekočin in na vozilo se porabi približno 1 dcl vode!

Današnji slog življenja nam narekuje, da imamo vse manj prostega časa za različna opravila, med katerimi je tudi pranje avtomobila.

In kaj je lahko boljšega, kot da vam vozilo operejo medtem, ko ste v službi ali na obisku pri prijateljih in znancih?

To in še več vam omogoča pranje vozil brez vode – preverite, kako poteka.

Pranje vozil na terenu poteka z minimalno količino vode

Če se nahajate morda na območju, kjer je pranje vozil zaradi strogih lokalnih predpisov ali poletne suše, prepovedano, potem je pranje vozil brez vode najboljša rešitev tega problema.

Gre za zunanje čiščenje avtomobila s posebno inovativno nano tehnologijo, pri kateri se porabi približno 1 dcl vode na vozilo in na koncu je rezultat .

Da, prav ste prebrali, celoten postopek tovrstnega čiščenja poteka ročno, pri čemer se uporabljajo zgolj:

  • Posebna čistila z nano tehnologijo, ki se s pršenjem nanašajo na karoserijo in druge dele vozila. Zahvaljujoč posebnim sestavinam, imajo čistila tudi zaščitno funkcijo. Čistila zapolnijo vse mikro praske, hkrati pa nudijo učinkovito zaščito pred UV žarki in dodajo visok obstojen sijaj.
  • Krpe iz mikrovlaken, s katerimi se čistila in umazanija obrišeta, hkrati pa se spolira celotne površina karoserije vozila.

Pranje vozil brez vode poteka večinoma na terenu (torej lahko operemo kjerkoli, kadarkoli), razen če ne gre tudi za globinsko čiščenje avta.

Kako poteka pranje vozil na terenu?

Če ste bili do sedaj prepričani, da je pranje avta dolgotrajno in zamudno opravilo, boste tokrat zelo presenečeni.
Celoten postopek pranja vozil “brez vode” traja zgolj 25 minut (samo zunanje pranje) in poteka v naslednjih korakih:

  • Izbira lokacije pranja: Pri Carendrive d.o.o (www.carendrive.si) si storitev pranja vozil naročite preko aplikacije, torej rezervirajte termin pranja in želeno lokacijo. Pralec se pripelje do vas in na mestu opravi storitev.
  • Priprava vozila na pranje: Pranje vozila brez vode ne zahteva nobene posebne predpriprave vozil. Tudi če je blato na vozilu posušeno, ga je mogoče enostavno in varno odstraniti. Če pa je blato vlažno, vam vozilo po želji pred čiščenjem sperejo z vodo, saj imajo prenosni visokotlačni sistem.
  • Čiščenje vozila: Na karoserijo vašega vozila vam najprej s pršenjem nanesejo čistilo z nano tehnologijo. Ob stiku s površino se umazanija omehča in loči od površine, nato pa se jo s krpo iz mikrovlaken s posebno tehniko le še obriše. Takšen način odstranjevanja umazanije ne pušča nobenih sledi vodnega kamna ali prask. Na tovrsten način operejo približno 2200 vozil mesečno.
  • Brisanje vozila s suho krpo: Ko je umazanija odstranjena s celotne površine avtomobila, temu sledi še brisanje s suho krpo. Z njo se odstranijo sledi čistilnega sredstva, površina pa se temeljito zlošči.

Prednosti pranja vozil na terenu

Pranje vozil na terenu tako vam kot tudi vašemu vozilu prinaša ogromno koristi. Posebno čistilo vsebuje sestavine, ki zapolnijo majhne praske, naredijo zaščito in tako je karoserija kot nova. S tem se izognete tudi morebitnim površinskim praskam, ki so pogosto posledica krtač v avtopralnicah.

Za vas pa ima ta način pranja naslednje prednosti:

  • Prihranek časa
    Celoten postopek pranja traja zgolj 25 minut, pri čemer se izognete čakalnim vrstam v avtopralnici, vozilo pa vam lahko operejo medtem ko ste v službi, doma ali pa imate opravke.
  • Pranje na izbrani lokaciji
    Odvoz vozila v večini primerov ni potreben in vam ga operejo na dogovorjeni lokaciji, torej doma, na parkirišču pred nakupovalnim centrom ali pa v službi.
  • Pranje v kateremkoli letnem času, vse dni v letu
    Pranje vozil brez vode je mogoče v vseh letnih časih, poleti, ko se pogosto zaradi suše uvedejo ukrepi varčevanja z vodo ali v zimskem času kar v vaši garaži.
  • Ekološka osveščenost
    Ob pranju vozil brez vode se porabi približno 1 dcl na vozilo. In glede na to, da je sladka voda naravna dobrina, ki jo je na našem planetu zgolj nekaj odstotkov, ima takšen način pranja svetlo prihodnost. Pri običajnem pranju nas lahko skrbi tudi odtekanje odpadne vode, ki je kontaminirana z agresivnimi čistili, ki se stekajo v kanalizacijsko omrežje. Pri čiščenju vozil brez vode takšno nevarnost praktično izničimo.
  • Prihranek v denarju
    Pri enem pranju vozila prihranite od 80 do 200 litrov vode, kar pomeni, da se bo to hitro poznalo tudi na vaših položnicah za vodo.

Odločitev za ali proti pranju vozil na terenu in brez vode ni težka, če dobro poznate vse njegove prednosti. Ko ga boste enkrat preizkusili, se mu zagotovo ne boste mogli upreti.

Naročnik oglasa: Carendrive d.o.o

 

Tagi