Presenetite poletno vročino pripravljeni, obiščite podjetje REAM v PC Komenda

Vse najboljše na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja

Pomlad je tu, saj se je narava okoli nas že začela krasiti z zelenjem, sonce pa nam pošilja vse močnejše žarke. Ti bodo iz dneva v dan močnejši, kmalu pa se bomo soočili s poletno vročino. Da bodo naše skrbi ob vročih dnevih manjše, je prav, da o tem začnemo razmišljati že sedaj na pragu pomladi. Bolje je namreč, da mi presenetimo vročino pripravljeni in v hladnem zavetju, kot da bi ona nas presenetila nepripravljene.

Da bodo vaše skrbi manjše, odločitev prava in da vam bo izbira prinesla pravo rešitev, bodo poskrbeli v podjetju REAM, ki je pooblaščeni uvoznik in distributer za toplotne črpalke, prezračevalne in klimatske naprave priznanih znamk. Tudi letošnjo pomlad organizirajo tradicionalni hišni sejem, ki bo potekal v njihovem razstavnem prostoru v Poslovni coni Komenda (Pod Hrasti 29, 1218 Komenda).

Vabljeni, da jih obiščete na tradicionalnem hišnem sejmu, ki bo od srede, 22. pa vse do sobote, 25. marca 2023, potekal v njihovem razstavnem prostoru v Poslovni coni Komenda (Pod hrasti 29, 1218 Komenda). Odpiralni čas sejma: sreda, četrtek, petek med 8. in 18. uro, in v soboto, od 9. do 14. ure.

Tradicionalne hišne sejme v podjetju REAM pripravljajo z namenom, da lahko končnim strankam, inštalaterjem, arhitektom in projektantom svetujejo pri snovanju ter nakupu klimatskih sistemov in toplotnih črpalk. Takšen sejem je smiseln in koristen, saj se na njem o marsikaterih stvareh in problemih lahko poglobljeno pogovorijo s strankami in skupaj poiščejo najboljšo rešitev. Na hišnem sejmu vedno predstavijo tudi vse novosti.

Tradicionalne hišne sejme v podjetju REAM pripravljajo z namenom, da lahko končnim strankam, inštalaterjem, arhitektom in projektantom svetujejo pri snovanju ter nakupu klimatskih sistemov in toplotnih črpalk.

V podjetju REAM v letošnjem letu obeležujejo 20 let sodelovanja s partnerjem znane japonske znamke Mitsubishi Electric, ki proizvaja kakovostne sisteme za prezračevanje, hlajenje in ogrevanje različno zahtevnih objektov. Zastopajo tudi klimatske sisteme španske znamke Kaysun, z letošnjim letom pa vstopajo na trg z novimi klimatskimi napravami znamke Hisense. Priznane blagovne znamke so zagotovilo, da pri njih najdete kakovostne izdelke, da bo vaše bivanje kar se da prijetno.

Mi smo jih obiskali pred začetkom hišnega sejma. Sprejel nas je Aleš Pirc, vodja veleprodajnih kupcev, ki nas je popeljal po razstavnem prostoru, kjer so razstavljene klimatske naprave, toplotne črpalke, prezračevalne naprave in čistilci zraka ter seveda vse letošnje novosti.

Ponudbo podjetja REAM in vse letošnje novosti nam je predstavil Aleš Pirc, vodja veleprodajnih kupcev.

Zmogljive toplotne črpalke

Na področju toplotnih črpalk je njihova paradna znamka Mitsubishi Electric z modeli Ecodan in Zubadan. Toplotne črpalke imajo nizko porabo električne energije in omogočajo nadzor temperature za udobno in varčno ogrevanje. Priklop na Wi-Fi vmesnik skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika. V Reamu vam ponujajo tudi toplotne črpalke za večje in poslovne objekte. Ob nakupu toplotne črpalke lahko pridobite tudi subvencijo Eko sklada.

Po besedah Aleša Pirca je bila na področju toplotnih črpal v zadnjih dveh letih predvsem dilema v zvezi z dobavljivostjo. Zaupal nam je, da je ta problem v veliki meri rešen, saj so se dobavne verige normalizirale, dobavni roki pa skrajšali po željah uporabnika. Zelo pomembna stvar pri toplotnih črpalkah je ta, da je prehod na ekološko sprejemljivejše hladivo R32 praktično zaključen, saj imajo na voljo kompleten program na tem hladivu.

Toplotne črpalke imajo nizko porabo električne energije in omogočajo nadzor temperature za udobno in varčno ogrevanje.

Visoko kakovostne klimatske naprave

V podjetju REAM imajo v ponudbi klimatske naprave, ki zagotavljajo učinkovito in varčno klimatizacijo prostorov v vseh letnih časih, saj lahko prostor tako hladite kot tudi ogrevate. Ponujajo vam širok nabor naprav za bivalno in profesionalno rabo, s katerimi lahko poskrbite za prijetno počutje. Klimatske naprave so različnih barv in oblik, opremljene z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav. V zahtevnejših kompleksih, kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi Electric in Kaysun ponujata idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF “Variable Refrigerant Flow” (spremenljiv pretok hladilnega sredstva) naprave popolno uravnavajo pretok zraka.

Novost s področja klimatskih naprav znamke Mitsubishi Electric

Ogledali smo si tudi njihovo glavno novost s področja klimatskih naprav znamke Mitsubishi Electric. Gre za model Standard kratice MSZ-AY, za katero verjamejo, da bo dosegla širši krog slovenskih kupcev. Pirc nam je povedal, da gre pri omenjenem modelu za višji srednji razred, ki pa tehnološko že dosega lastnosti luksuznega razreda. Glavna sprememba glede na predhodni model, ima nova verzija že vgrajeno plazemsko filtracijo – elektrostatični filter, ki odstranjuje zrak ali mikrobe, viruse, bakterije in pa prašne delce do 2,5 nanometra. Oblikovno in stilsko se ta model sklada z najnovejšimi trendi, kar pomeni, da prehaja iz visokega sijaja na mat teksturo notranje enote, robovi so rahlo bolj zaobljeni kot v prejšnjih variantah. Njena globina je malenkost večja, vendar po besedah Pirca še vedno vizualno nemoteča. Prav tako gre za izredno varčno napravo, ravno tako je hrup v tej ediciji še dodatno zmanjšan in sicer na 18 decibelov.

Aleš Pirc nam je predstavil novost s področja klimatskih naprav znamke Mitsubishi Electric.

Letos na trg vstopajo z novimi klimatskimi napravami znamke Hisense

V podjetju REAM letos vstopajo na trg z novimi klimatskimi napravami znamke Hisense. Gre za podjetje, ki je v povezavi z našim proizvajalcem bele tehnike. Ogledali smo si klimo model Smart comfort, ki je leto dni nazaj dobila nagrado za dizajn pri notranji enoti. Pirc nam je povedal, da gre za kompaktno, tiho in varčno napravo z pred vgrajenim Wifi modulom za daljinsko opravljanje. Omenjena klima je cenovno zelo dostopna.

V podjetju REAM v letošnjem letu na trg vstopajo z novimi klimatskimi napravami znamke Hisense.

Prezračevalne naprave Mitsubishi Electric

V ponudbi imajo tudi lokalne prezračevalne naprave Lossnay. Te se hitro namestijo na eno od zunanjih sten objekta in so odlična rešitev povsod, kjer centralno prezračevanje ni mogoče. Centralno prezračevanje je po besedah Pirca bolj priporočljivo za nove objekte, saj je v projekt vključeno v času načrtovanja inštalacij stavbe. Pri že obstoječem objektu je smiselno izbrati lokalno prezračevanje, s katerim prezračujemo posamezen prostor.

V ponudbi imajo tudi lokalne prezračevalne naprave Lossnay.

Sušilci rok, čistilci in razvlažilci zraka

Sušilci za roke vam omogočajo hitro sušenje rok. Preizkusite Mitsubishi Electric Jet towel, ki je električni eko-sušilec rok z visoko hitrostjo sušenja s predgretim obtočnim zrakom. V ponudbi imajo tudi čistilce in razvlažilce zraka, ki skrbijo za čist zrak in da v prostorih ni prevelika vsebnost vlage in plesni v zaprtih prostorih.

Pot do svežine vodi vse do PC Komenda, kjer ima podjetje REAM poslovne prostore

Podjetje REAM d.o.o. se nahaja na lokaciji v Poslovni coni Komenda, kjer jih je možno obiskati vsak delovni dan med 8. in 16. uro. Novi poslovni prostori jim omogočajo napredek na področju logistike, skladiščenja ter predstavitve njihovih naprav in sistemov. Na voljo je tudi sodoben razstavni prostor, kjer lahko v živo vidite (in slišite) delovanje, izgled in montažo naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.

Podjetje REAM d.o.o. se nahaja na lokaciji v Poslovni coni Komenda.

Na voljo tudi ogled naprav v delujočem stanju

Na strehi poslovnega objekta imajo postavljene nekatere naprave iz njihovega prodajnega programa, ki so na voljo na ogled v delujočem stanju. Ta izkustvena komponenta je poleg tehničnih podatkov o šumnosti, merah, itd., najbolj pomembna.

Več njihovi ponudbi in novostih, si lahko ogledate v videu:

Vabljeni na hišni sejem, ki bo potekal od srede 22. do sobote, 25. marca 2023, v prostorih REAM d.o.o. Če potrebujete strokovno svetovanje pri nakupu toplotne črpalke ali klimatske naprave, je sedaj pravi čas! Z veseljem vas pričakujejo. Odpiralni čas sejma: sreda, četrtek, petek med 8. in 18. uro, in v soboto, od 9. do 14. ure.

Več informacij o podjetju REAM in ponudbi najdete na njihovi spletni strani ter spletni strani hišnega sejma. V času delovnega časa jih lahko pokličete tudi na brezplačno telefonsko številko 080 98 98 ali pa jih kontaktirajte na e-naslovu info@ream.si.

Kako do njih 

Najdete jih v Poslovni coni Komenda. Na prvem krožišču izberete drugi izvoz, potem se peljite naravnost čez dve krožišči, na četrtem krožišču izberite drugi izvoz in v petem prvi izvoz. Poslovno stavbo REAM boste videli na levi strani, pred njo je na voljo brezplačno parkirišče.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Miro Pivar

Tagi