Prenovljeno prodajno mesto T-2 v Domžalah

Družba T-2 je v trgovskem centru Mercator Domžale odprla vrata svojega prenovljenega prodajnega mesta, ki obiskovalcem omogoča enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebne ali poslovne uporabnike. V T-2 poslovalnici lahko tako sklenejo novo naročniško razmerje, spremenijo ali nadgradijo storitve na že obstoječem priključku ter naročijo, kupijo, prevzamejo, vrnejo ali zamenjajo opremo. Prav tako lahko uporabniki T-2 storitev naročijo tudi izdelke iz T-2 Kluba, kjer je poleg najnovejših mobilnih telefonov na voljo še več kot 3.000 izdelkov, ki jih lahko kupijo tudi na 36 obrokov.

V sodobno opremljenih prostorih obiskovalcem na enem mestu nudijo raznoliko opremo za dom, delo in prosti čas, ki jo potrebujejo za učinkovito komunikacijo ali pa za sprostitev in zabavo. Za informacije in nasvete pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so obiskovalcem vedno na voljo prijazni in izkušeni svetovalci.

Obiskovalci lahko poslovalnico med tednom obiščejo med 9. in 20.30 uro, ob sobotah pa med 8. in 20.30 uro. T-2 svetovalci so ves čas dosegljivi tudi na telefonski številki 064 240 001 in preko elektronske pošte info-domzale@t-2.com. Novosti lahko spremljate tudi preko Facebook strani T-2.

Veseli bodo vašega obiska!

Naročnik oglasa: T-2, d.o.o. 

Tagi