Praznični december in prednovoletne pogostitve pri Zlati Kaplji in v baru ZORRO

Od prednovoletnih druženj za velike skupine do posebnih poslovnih in protokolarnih srečanj s slovenskim in morskim menijem v Restavraciji in piceriji Pri Zlati Kaplji ter manj formalnimi srečanji v Tenis bar ZORRO.

V Restavraciji in piceriji Pri Zlati Kaplji so za prednovoletna druženja pripravili zanimivo in okusno gostinsko ponudbo tako za večje družbe kot za manjše skupine.

Za večje skupine pripravijo okusne prednovoletno pogostitev v skupinski sobi, ki sprejme do 90 oseb. Za manjše skupine, posebna prednovoletna poslovna ali protokolarna srečanja, pa imajo predpripravljena dva menija s hišnimi specialitetami, za promocijo slovenske tradicionalne hrane so pripravili slovenski meni, za ljubitelje morske hrane pa morski meni. Seveda pa se lahko dogovorite tudi za sestavo posebnega menija s 6 hodi po vaših željah. 

Posebna ponudba meseca decembra so tudi okusne presne torte, ki jih po dogovoru pripravijo kot sladico. Pripravijo pa vam lahko, tako kot pri nedeljskih kosilih, tudi brezglutenski, vegetarijanski ali veganski meni.

Prednovoletna druženja v organizaciji restavracije in picerije Pri Zlati Kaplji so lahko tudi v Tenis baru ZORRO, v Športnem parku Domžale.

Za razliko od druženj v restavraciji je prednovoletno srečanje v Tenis baru ZORRO lahko manj formalno in namenjeno mlajšim skupinam. Za organizacijo prednovoletnih druženj je posebej atraktiven delovni urnik konec tedna, saj je lokal odprt do 2. ure zjutraj. V baru sta tudi pikado in ročni nogomet, za spremljanje turnirjev in tekem pa tudi projektor.

Gostinska ponudba v baru je lahko zelo različna, od kuhanja golaža v loncu presenečenja, do horse burgerjev, pic iz Restavracije in picerije Pri Zlati Kaplji ali pa klasične pogostitve s toplo hladnim bifejem.

Catring oziroma pogostitve na prednovoletnih srečanjih na vaši ali dogovorjeni lokaciji

Restavracija in picerija Pri Zlati Kaplji izvaja tudi pogostitve na vaši ali drugih dogovorjenih lokacijah. Okusne in kvalitetne storitve lahko zagotovi tudi za večje skupine, do 400 oseb. Z izvedbo prednovoletnih srečanj za večje skupine, nad 100 oseb, že več kot desetletje uspešno sodeluje z večjimi podjetji v okolici.

Preverite ponudbo, proste termine in se odločite za organizacijo prednovoletnih srečanj skupaj z Restavracijo in picerijo Pri Zlati Kaplji! Več informacij na tel: 01 729 40 77, gsm: 031 837 848 ali e mail: marjan.kuki.sp@siol.net.

Tagi