Zlatobela – za čudovito kožo in zenovsko počutje

V Domžalah je pred nekaj meseci odprl vrata čisto poseben prostor – prostor Zlatobele, ki predstavlja salon za razvajanje, pomlajevanje na naraven način, v katerega pa poleg dam, ki si znajo vzeti čas zase, nadvse radi zavijejo tudi moški.

Zlatobelin salon je namreč salon, kjer izvajamo tretmaje obraza s holističnim pristopom. Ljudje smo namreč ne le telesna, ampak tudi čustvena, duhovna in energijska bitja, zato v Zlatobeli izvajamo tretmaje, ki pomlajujejo in dvigujejo energijo na povsem naraven način. Naše terapije so vse drugo kot mehanske masaže, saj delujemo na pretok energije, znanje pa temeljimo na ajurvedi (veda o življenju) in na tradicionalni kitajski medicini.

Vabljeni na japonski lifting in masažo s kristali ter ostalimi lepotilnimi pripomočki. Po obisku Zlatobele boste prenovljeni in ne bo vam hvaležen le vaš obraz, globoka sprostitev vas bo namreč vodila tudi do pozitivne spremembe odnosa do sebe in posledično do drugih.

Zlatobela svetloba

V ezoterični literaturi se velikokrat govori o zlatobeli svetlobi, ki prihaja iz univerzuma. Svetloba, ki potuje iz univerzuma, potuje tudi skozi telo in naprej v središče zemlje. Zlatobel žarek je energija, ki ima zdravilen, očiščevalen učinek. Iz te energije se je rodila boginja Zlatobela, ki na Zemljo prinaša ljubezen, milino, lepoto in obilje vsega lepega. Rodila se je v temnih in negotovih časih, ko so ljudje še posebej potrebovali pomoč, upanje, svetlobo. Zato je poslanstvo Zlatobele, da ljudi prebudi ter jih ponovno poveže med sabo in z naravo. Kajti ravno to je tisto, po čemer hrepeni slehernik: mir, povezanost, svoboda. In s spoštovanjem narave in z ljubeznijo do sebe Zlatobela prebuja žensko esenco v vsaki izmed nas. Podoba boginje Zlatobele zato krasi tudi našo blagovno znamko. Da nas vse skupaj spomni, kako zelo pomembno je najti v sebi lepoto in ljubezen, spoštovanje do sebe, do narave. Še več, boginja Zlatobela ženskam pomaga, da začutijo svetlobo znotraj sebe, pomaga jim prebuditi zavedanje o darovih, ki jih imajo, ter jim prebuditi zaupanje, vero, moč in ljubezen.

In ker je sodobna ženska prebujena oziroma povezana s sabo, s svojo prvobitnostjo, ji ni vseeno, kaj daje nase in vase. S konvencionalno kozmetiko se namreč v telo vnaša ogromno kemikalij, ki motijo delovanje hormonskega sistema, saj koža absorbira kar 60 odstotkov teh snovi. Ekološka hrana, kozmetika, čist zrak in voda, vse to so osnove, ki se jih sodobna ženska želi in poskuša držati. In pri tem vas popolnoma podpremo v salonu Zlatobela na Ulici Ivana Pengova 22 v Domžalah.

Za naročila in tudi za Zlatobeline darilne bone se obrnite na spodnji kontakt. Veseli vas bomo!

Maja Batista, Zlatobela
www.zlatobela.si
maja@zlatobela.si
041 761 606

Spremljate nas lahko tudi preko Facebook strani in Instagram profila.

In kaj o Zlatobeli pravijo njeni uporabniki?

Daša: Majine roke so resnično zlate. Ena ura čistega crkljanja kože na obrazu in seveda mene. Ker delam z glino, je moja koža dokaj suha, zato je nujno, da jo vsake toliko dodatno nahranim in s tem vzdržujem. Nahranim pa tudi svojo dušo, zato je zdaj obisk Zlatobele na sporedu vsaj dvakrat na mesec.

Nuša: Maja ima res čudežne roke. Njena masaža te po eni strani neverjetno sprosti, po drugi pa napolni z energijo. Ne samo, da odlično obvlada svoje delo v obliki ročne masaže, ampak vanjo spretno vključi tudi, meni osebno zelo ljube, pripomočke za nego obraza. Všeč mi je tudi, da poleg masaže obraza, zmasira tudi lasišče, vrat in dekolte. To je zagotovo najbolj kompletna in popolna masaža, ki sem je bila kdajkoli deleža. Resnično jo priporočam čisto vsem, ki si želijo lepše in pomlajene kože, pa tudi tistim, ki si želijo sprostitve, saj masaža dejansko blagodejno vpliva na celotno telo in um in ne samo na gubice.

Lena: Ko sem decembra 2021 prvič obiskala Zlatobelo, sem imela v mislih, da si bom privoščila enkratno masažo obraza (in to prvič v življenju) za zaključek leta. Pa sem se takoj po tem, ko je Maja opravila svoje nadčudovito delo, odločila za zakup paketa ‘5+1’. Zdaj Zlatobelo obiščem vsak teden. Zadovoljna je moja duša, obraz pa itak! In ker to privoščim tudi ljudem, ki jih imam rada, zdaj skoraj vsak mesec – ko pač ljudje slavijo rojstne dneve pa tudi kar tako – veselo kupujem tudi Zlatobeline darilne bone.

Gašper: Na masažo obraza grem zelo rad, saj sem po njej vedno spočit, sproščen in brez napetosti. Zlatobela masaže so nekaj posebnega, saj se del masaže opravlja s posebnimi kamni in palčkami. Masaža obraza je primerna za vsakogar, se posebej se prileže po stresni in naporni službi, saj prav čutiš kako napetost popušča. Masaža je lahko tudi lepo darilo bližnjemu. Tudi sam sem jo prejel kot darilo, od takrat sem reden in zadovoljen uporabnik.

Tomaž: Za obisk Zlatobele me je prepričal pogled na ženin obraz vsakič, ko se je vrnila iz salona. Ko pa sem se tudi sam prepustil Zlatobelini terapiji, je bilo ‘to to’ – čisti odklop. Dobesedno. Absolutno tudi za moške!

Tagi