Zaposlujemo – KEMIKAL d.o.o.

Ste komunikativni, skrbni in natančni ter imate pozitiven odnos do dela in strank? V podjetju Kemikal d.o.o. iz Kamnika nudimo zaposlitev.

KOMERCIALNO ADMINISTRATIVNI REFERENT (M/Ž)

Nudimo:

  • delo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
  • delo od ponedeljka do petka od 7. – 15. ure.

Od kandidata pričakujemo:

  • minimalno srednjo izobrazbo,
  • komunikativnost, skrbnost, natančnost, pozitiven odnos do strank,
  • delovne izkušnje v pisarni,
  • znanje osnovnih računalniških programov.

Svoj življenjepis in opis dosedanjih delovnih izkušenj nam pošljite na e-mail: komerciala@kemikal.si.

V podjetju KEMIKAL d.o.o. Kamnik se ukvarjamo s proizvodnjo kemičnih izdelkov, kot so sredstva za čiščenje rok in nego rok v industriji, pralna in čistilna sredstva za široko potrošnjo, sredstva za nego avtomobilov in tekočine za čiščenje vetrobranskih stekel.

Začetki podjetja KEMIKAL segajo v leto 1980, ko je obrtniška dejavnost temeljila na izdelovanju enega proizvoda PULITOL PASTI (pasta za umivanje rok), ki se uporablja v industriji. V desetih letih smo razširili produktni portfolio še na sredstva za čiščenje vetrobranskih stekel, pralna in čistilna sredstva za gospodinjstvo. Delavnica v Domžalah je po 15. letih delovanja postala premajhna za proizvodnjo izdelkov, zato smo leta 1999 kupili poslovne prostore v Kamniku, kjer še vedno obratujemo. Leta 2000 smo začeli proizvajati tudi antifrize za avtomobile in razširili blagovno znamko ZIMAX z zimskim kompletom, odmrzovalcem stekla, odmrzovalcem ključavnic in strgalom za led. Trenutno je v podjetju zaposlenih 9 ljudi. Težimo k stalnemu razvoju lastnih proizvodov in dopolnjevanju lastnih blagovnih znamk. Naši izdelki temeljijo na kvaliteti in prijaznosti do okolja ter do ljudi.

Kemikal d.o.o.
Ljubljanska cesta 43 A
1241 Kamnik
e-mail: komerciala@kemikal.si

Naročnik oglasa: Kemikal d.o.o.

Tagi