Unikatne pletenine – več kot darilo

Letos podarite nekaj domačega, prijetnega, unikatnega

Leto 2019 se končuje, kar je znak da so prazniki pred vrati, zima pa počasi prihaja v naše kraje. Se tudi vi sprašujete kaj obleči in obuti ali pa morda kaj podariti svojim najbližjim in prijateljem za praznike.

Mi poznamo odgovor: KAKOVOSTNE in UNIKATNE PLETENINE. V zimskem času so pletenine daleč najbolj priljubljeni modni kosi v naših garderobah, najdemo in opazimo pa jih na vsakem koraku. Šale, kape, trakovi, rokavice, copati, je le nekaj izdelkov, ki lahko lepo popestrijo naše modne oprave, ampak moramo biti pozorni na kvaliteto, saj moramo poleg izgleda paziti tudi na naše zdravje. Koža je namreč največji organ, ki uravnava toploto in zato je izjemno pomembno, da smo pozorni na to, kaj in tudi kako oblečemo ter omogočimo telesu da normalno diha prav skozi kožo.

Sassy Unikatne pletenine.

V spletni trgovini z unikatnimi pleteninami, sassy-pletenine.si ponujamo unikatno in ročno pletene izdelke iz kvalitetnih ter koži prijaznih materialov. Poleg izdelkov na zalogi, s katerimi sledimo modnim smernicam, pa izdelamo tudi unikatne izdelke po naročilu in vaših željah.

S KODO ZIMA19 UVELJAVITE 19% POPUST OB NAKUPU V SPLETNI TRGOVINI SASSY-PLETENINE.SI

Čas v mesecu decembru beži dvakrat hitreje, z nakupi pa večkrat odlašamo do zadnjega trenutka, ko nam zmanjka celo časa za zavijanje. Brez skrbi, Pri Sassy unikatnih pleteninah poskrbimo, da se vam to ne bo pripetilo. Še več, namesto vas poskrbimo tudi za vznemirjenje pri odvijanju daril, saj vam jih na željo lahko tudi zavijemo.

V letošnjem predbožičnem času boste imeli tako dovolj časa za ostale stvari. Obenem boste modni in rešeni večnih dilem, kaj kupiti sebi, otrokom, prijateljem in prijateljicam ali moški svoji dragi.

—> Naročite ZDAJ in TUKAJ <—

v vsega nekaj minutah in petih korakih boste v spletni trgovini sassy-pletenine.si poskrbeli za kvalitetna in unikatna darila ročne izdelave:

  1. Odprite spletno trgovino sassy-pletenine.si
  2. Poiščite in naročite izdelek po vašek okusu (tudi brez registracije)
  3. Vpišite kodo ZIMA19 za uveljavitev 19% popusta
  4. Po želji vam izdelke zavijemo v darilno embalažo
  5. Zaključite naročilo
Tagi