Unikatne, modne, ročno pletene kape

Točno takšne, kot so jih izdelovale naše babice

Pisana ali enobarvna, z enim ali dvema cofoma, črtasta, z naušniki, z vrvico ali brez nje … in še bi lahko naštevali vrste kap, s katerimi mimo nas v zimskem času drvijo njihove ponosne lastnice in lastniki.

Pri Sassy unikatnih pleteninah ponujamo ročno pletene kape različnih vrst, izdelujemo pa jih tudi po naročilu in okusih ter željah naših strank. Poleg kap ponujamo tudi druge unikatne pletene izdelke, med katerimi najdete pletene trakove, copate za otroke in odrasle, šale ter celo oblačila za vaše štirinožne prijatelje, z veseljem pa vam tudi svetujemo preko emaila info@sassy-pletenine.si oz. telefona 041 865 999.

Kapa pa ni zgolj uporabno pokrivalo v zimskem času, temveč predstavlja tudi pomemben modni dodatek. Vsi se strinjamo, da mora biti, poleg tega da je topla in uporabna, tudi lepa in ujemajoča se s preostalimi kosi iz naše garderobe.

Ročno pletene unikatne kape pa imajo tudi nostalgičen pomen. Marsikomu je kakšno izmed kap  v mladosti ročno spletla ali skvačkala babica in kaj bi dali, da bi lahko danes začutili mehkobo kape iz tistega časa.

Pri Sassy unikatnih pleteninah ponujamo ročno pletene kape različnih vrst, naredimo pa jih tudi po naročilu in okusih ter željah naših strank. Poleg kap ponujamo tudi druge unikatne pletene izdelke, med katerimi najdete pletene trakove, copate za otroke in odrasle, šale ter celo oblačila za vaše štirinožne prijatelje, z veseljem pa vam tudi svetujemo preko emaila info@sassy-pletenine.si oz. telefona 041 865 999.

Vabljeni k ogledu ponudbe v naši spletni trgovini Sassy Unikatne pletenine: sassy-pletenine.si in k spremljanju objav na družabnih omrežjih Facebook in Instagram.

Tagi