Navdih za popolno okrašena drevesa

Popolno okrašeno božično drevo so sanje vsake ženske, okraševanje drevesa pa je še posebej ženska domena.

Popolno okrašeno božično drevo so sanje vsake ženske, okraševanje drevesa pa je še posebej ženska domena. Različne barvne kombinacije okraskov, dekoracije za božično drevo različnih oblik ali materialov. Resnično si lahko zamislite veliko različnih stvari. Toda ali vam je zmanjkalo idej, kako okrasiti božično drevo za letošnji božič? Pridružite se nam in poiščite navdih, kako ustvariti popolno okrašena drevesa.

Okrašena drevesa – rdeče-zlata

Kako bi izgledal božič brez tradicionalnih rdečih in zlatih okraskov? Rdeče-zlato božično drevo lahko štejemo za brezčasno klasiko, ki nikoli ne bo šlo iz mode in bo vedno in. V teh tradicionalnih božičnih barvah je mogoče najti nešteto okraskov in dekoracij, zato vam, če se odločite, da boste za božič stavili na rdeče-zlato okrašeno umetno jelko, ni treba skrbeti, da jih bo primanjkovalo.

Umetno božično drevo 3d-kraljevska smreka.

Rdeče-bela okrašena drevesa

Prav tako je brezčasna božična klasika kombinacija rdeče in bele barve. Bela barva okraskov v kombinaciji z rdečo lahko vašemu drevesu doda edinstveno božično vzdušje. Belo-rdeče umetna jelka je vsako leto zelo priljubljeno, kar dokazujejo tudi te fotografije okrašenih dreves.

Umetno božično drevo 3d-smreka ledena.

Drevesa, okrašena z zlato barvo

Glamur, eleganca in luksuz. Po tem se razlikuje okrašeno božično drevo zlate barve. Zlati božični okraski so v modi že vrsto let in so na drevesu videti čudovito, bodisi sami ali v kombinaciji z okraski druge barve. Takšen bleščeč božični okrasek bo vašemu drevesu dal popoln in eleganten božični videz.

Umetno božično drevo 3d-kraljevska smreka.

Drevesa, okrašena s srebrno barvo

Če bi morali izbrati božično dekoracijo, ki spominja na zimo in mraz, bi bila to zagotovo bela in srebrna barva. Belo-srebrna umetna božična jelka bo v vašem domu nedvomno pričarala popolno zimsko vzdušje. Takšni “ledeni” okraski pridejo lepo do izraza, zlasti na trenutno zelo priljubljenih zasneženih božičnih drevesih.

Kaj, če bi se zgledovali po teh okrašenih božičnih drevesih in spremenili svojo letošnjo božično dekoracijo?

Naročnik oglasa: EXPANDECO – SVET DREVES, Ana Kuntarič, s.p. 

 

Tagi