Na domžalski tržni prostor se s polno vrečo morskih dobrot vrača Ribič Edi

Po dvomesečnem zimskem premoru na domžalski tržni prostor s polno mrežo morskih ponovno prihaja Ribič Edi iz Izole, ki bo s svojo ekipo sodelavcev poskrbel, da bo ob petkih in sobotah spet dišalo po morju in morskih specialitetah. Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja epidemije, morskih dobrot zaenkrat še ne bo možno pojesti tam, jih boste pa lahko naročili in vzeli s seboj domov.

Gostilna Ribič, ki že vrsto let ob petkih in sobotah gostuje na domžalski tržnici, je postala že pravi morski zaščitni znak Domžal, saj se tja vedno znova in znova vračajo zadovoljne stranke, ki si rade privoščijo morske dobrote z Jadranskega morja pripravljene iz prve roke pravih ribičev. Seveda boste ob svojem obisku vedno naleteli na lepo besedo Edija in njegovih sodelavcev.

V svoji ponudbi imajo vedno raznolike in pestre morske jedi, kot so sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet, škampi … Seveda ne smemo pozabiti omeniti tudi posamezne tedenske specialitete, ki vedno znova presenečajo in navdušijo gurmane ter ljubitelje morske hrane. Kot smo že omenili v uvodu, zaenkrat morskih jedi ne boste mogli užiti tam, jih boste pa lahko naročili in vzeli s seboj domov. Pa dober tek!

Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek

Komentarji uporabnikov
Tagi