Katera naprava v vašem domu dela brez premora?

Hladilnik. Nepogrešljiv družinski prijatelj, ki ne le hladi, ampak skrbi tudi za varnost vaših živil. V svetu, kjer je ponudba hladilnikov široka, izbira pogosto temelji na ceni in dimenzijah, Liebherr že 70 let izstopa kot sinonim za kakovost, inovacije in trajnost.

Kuhinja je pogosto srce doma, prostor, kjer se družimo in ustvarjamo spomine. Liebherr hladilniki se popolnoma vključijo v vsak prostor, bodisi kot vgradni ali prostostoječi aparati. Njihov brezčasni dizajn združuje brezčasno eleganco z inovativnimi rešitvami, ki upoštevajo potrebe in želje uporabnikov.

Liebherr hladilniki dosegajo najvišje standarde energijske učinkovitosti, kar se odraža v nižjih stroških za elektriko in manjši obremenitvi okolja. Trajnostna in odgovorna raba virov je osrednja vloga pri razvoju njihovih izdelkov, kar potrjujejo številne nagrade in certifikati.

Napredne tehnologije za optimalne pogoje shranjevanja vaših živil

Liebherr uporablja le najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo hladilnikov. Zahvaljujoč naprednim tehnologijam, kot so BioFresh, NoFrost in BluPerformance, Liebherr hladilniki nudijo optimalne pogoje za hrambo vaših živil.

BioFresh predali: posebna tehnologija svežine predalov, ki lahko neodvisno od hladilnega dela ustvarja drugačne klimatske pogoje (predal z visoko vlažnostjo in temperaturo 0) primerne za daljšo hrambo in svežino sadja in zelenjave.

Meat & Dairy-Save:  meso in mesni izdelki imajo raje suho okolje in se zato bolje počutijo v tem predalu, ki je posebej ustvarjen za to vrsto živil.

Fish & Seafood – Save Liebherr: temperatura predala,  -2 stopinje Celzija podaljšuje rok uporabnosti rib in morskih sadežev.

NoFrost: Obtočni zrak v zamrzovalniku preprečuje nabiranje zmrzali na živilih in stenah zamrzovalnika, kar pomeni, da je ročno odtajevanje preteklost.

BluPerformance: Celotna hladilna tehnologija je združena v podstavku aparata, kar omogoča več prostora za shranjevanje ter boljšo energijsko učinkovitost in manjšo glasnost.

Vaš hladilnik lahko razmišlja z vami ali namesto vas

Kako? Z aplikacijo SmartDevice lahko svoj hladilnik upravljate neposredno s pametnim telefonom. Prek potisnih sporočil boste obveščeni o odprtih vratih ali pozabljenih steklenicah v zamrzovalnem prostoru. Liebherrjeva mreža pa vam omogoča tudi brezhibno integracijo z vašim pametnim domom.

V Etisovih salonih v Domžalah, Ljubljani in Kranju vam bodo strokovnjaki z veseljem pomagali izbrati pravi aparat za vas. Ne glede na to, ali kupujete nov hladilnik, zamrzovalnik, vinsko vitrino, obnavljate fronte vgradne kuhinje ali kupujete novo kuhinjo, vam v Etisu poiščejo primeren aparat za skoraj vse velikosti niše. Obiščite jih na Ljubljanski cesti 92 v Domžalah in odkrijte široko ponudbo Liebherr hladilnikov ter drugih visokokakovostnih aparatov znamk Miele, Bosch, Bora, Gaggenau, … Pri njih boste našli aparate za dom s katerimi boste spletli dolgoletno prijateljstvo.

Vabljeni v prenovljeni salon ETIS Domžale, Ljubljanska cesta 92

10 let brezplačne garancije – ekskluzivna ponudba v letu 2024

Ker Liebherr resnično verjame v svoje aparate, vam v letošnjem letu ob nakupu novega aparata nudi 10-letno brezplačno garancijo. Garancija velja za nakupu prostostoječega kombiniranega hladilnika z zamrzovalnikom razreda energijske učinkovitosti A, B ali C ali vgradnega kombiniranega hladilnika z zamrzovalnikom energijskega razreda A ali B.

Zgodba navdiha – Kaj vse je Liebherr?

Liebherr v bistvu predstavlja le 10 % svoje dejavnosti v aparatih za hlajenje. Kje je ostalih 90 % in kako se je vse začelo?

G. Hans Liebherr je svoje podjetje zaštartal po drugi svetovni vojni, ko je spoznal, da bo z obnovo mest potrebno imeti stroje in orodje. Tako je iz porušenega mostu, sestavil prvi premični žerjav za obnovo in gradnjo, ki je v praksi zares deloval. Iz tega se je razvilo podjetje za proizvodnjo večine gradbenih strojev. Kasneje so svojo dejavnost razširili tudi na rešitve letalskih in vesoljskih sistemov, železnice, rešitve za vetrne, naftne in plinske aplikacije in še veliko več.

Zagon za novo področje hladilnikov pa je temeljil na popolnoma drugih okoliščinah. Od svojega bankirja je izvedel za prodajo tovarne hladilnikov – preučil je možnosti in takoj zaznal potencial. V tem času je namreč le vsako deseto gospodinjstvo v Nemčij imelo hladilnik. Tovarne ni kupil, ampak ustvaril novo ter leta 1954 ustvaril prvi hladilnik, serijska proizvodnja pa se je začela šele leto kasneje.

Danes je Liebherr tehnološko podjetje s široko raznolikim portfeljem izdelkov, ki vključuje skupno 13 segmentov izdelkov. Kreativna izmenjava med segmenti spodbuja razvoj inovacij in vizionarskih tehnologij na vseh področjih. Podjetje je še vedno v družinski lasti in ga vodijo izključno družinski člani.

Naročnik oglasa: ETIS d.o.o.

Tagi