Glasbeno pogovorni večer Barbare in Marka Zrnec

Srčnost v zakonu, ljubezen in spoštovanje v pesmi in besedi

Kulturno prosvetno društvo Drouz, sekcija Srčne srečnice, aktivno delujemo že drugo leto. Naše delovanje se je pričelo v jeseni leta 2022. Takratna, delno kaotična situacija, nam je dala idejo, da si lepo življenje moramo ustvarjati sami. Da smo odgovorni za svoje misli in dejanja, za svoje boljše počutje. Kdo, če ne vsak posameznik, bo poskrbel, da nam bo skupaj vsem lepše. Pri delovanju nas podpira Občina Domžale in KS Radomlje.

Letos je rdeča nit dogodkov, ki jih bomo organizirali, Srčenje.

Prvi dogodek, ki ga pripravljamo, bo, s pričetkom ob 19.00 uri potekal v Kodrovi dvorani KD Radomlje 27.2.2024 in nosi naslov SRČNOST V ZAKONU, Ljubezen in spoštovanje v pesmi in besedi avtorjev in izvajalcev Barbare in Marka Zrnec s spremljevalci.

Vstop je prost, s priporočenim darom 10€.

Število mest je omejeno. Prosimo za rezervacijo na e-naslov ema.smodis@gmail.com.

Kakšno srčenje vas čaka v februarju?

Barbara in Marko Zrnec sta zakonca iz Dragomlja. Pred šestimi leti sta obiskala tečaj Ljubezen in spoštovanje in ga od takrat dalje izvajata tudi sama. Glasbeni nastop Ljubezen in spoštovanje v pesmi in besedi je nastal kot odgovor na izkazan interes udeležencev tečaja, ki so si želeli še več vsebin na temo zakonskih in partnerskih odnosov.

Glasbeno obarvan nastop je prispevek zakoncev Zrnec k spodbujanju lepih in ubranih odnosov, za katere nam včasih zmanjka orodij ali pa enostavno nimamo znanja, kako priti do njih.

V glasbenem nastopu bosta pela Markove avtorske pesmi ob spremljavi kitare, orglic, kontrabasa in kahona. Na malo hudomušen in malo resen način bosta razmišljala o zakonskih in partnerskih odnosih. Skupaj bomo osvežili naše hrepenenje po večji dozi ljubezni in spoštovanja in si napolnili baterije, da bomo vztrajali in se trudili za ubrane odnose. Ti nas najbolj osrečujejo in so največja vrednost v življenju. Takrat imamo občutek, da je vse tako, kot mora biti, in imamo v srcu mir.

Lepo vabljeni vsi, ki ljubite glasbo in vas zanimajo lepi in ubrani odnosi, tako med partnerjema kot tudi med prijatelji.

Naročnik oglasa:  Kulturno prosvetno društvo Drouz

         

Tagi