Avto Lovše d.o.o. – ponosni sponzor Vlada Kreslina z novim Volkswagen Passatom

Podjetje Avto Lovše iz Domžal z veseljem sporoča, da je Vlado Kreslin postal ambasador podjetja Avto Lovše, ki bo zdaj na svoja glasbena potovanja po Sloveniji in širše potoval z vozilom Volkswagen Passat. Tako kot je Vlado Kreslin praznoval okrogli jubilej 70 let, je tudi NOVI PASSAT letos praznoval abrahama, zato sta idealen par.

Slovesna predaja avtomobila je potekala junija, ob tem pa so nastale tudi fotografije, ki beležijo začetek tega sodelovanja.

Vlado Kreslin je izbral Volkswagen Passat zaradi njegove zanesljivosti, udobja in zmogljivosti, kar je zanj, kot glasbenika, ki veliko časa preživi na poti, izjemno pomembno. “Volkswagen Passat mi nudi vse, kar potrebujem na poti – zanesljivost, prostornost in udobje. Končno lahko naložim v avto vse svoje pomembne kitare, tudi ’tisto črno kitaro’. Vesel sem, da lahko potujem brez skrbi in se popolnoma posvetim svoji glasbi,” je dejal Kreslin.

Podjetje Avto Lovše se je odločilo sponzorirati Vlada Kreslina, ker Kreslin pooseblja kakovost, avtentičnost in povezanost z ljudmi – vrednote, ki so pomembne tudi za Avto Lovše. “Vlado Kreslin je ikona slovenske glasbe, ki s svojo iskrenostjo in glasbeno odličnostjo povezuje ljudi. Ponosni smo, da lahko prispevamo k njegovi poti in mu omogočimo še lažje in udobnejše potovanje med nastopi,” je povedal predstavnik Avto Lovše.

S tem sodelovanjem Avto Lovše podpira slovensko kulturo in krepi svojo zavezanost k zagotavljanju najboljših vozil za svoje stranke. Skupaj z Vladom Kreslinom ustvarjajo zgodbo o zanesljivosti, kakovosti in predanosti, ki bo navdihovala številne ljubitelje glasbe in avtomobilov po vsej Sloveniji.

Avto Lovše; Foto: Avto Lovše

Tagi