Potujoča delavnica – kako kombi spremeniti v delavnico?

Optimizacija in prilagodljivost dela sta v današnjem poslovnem svetu ključnega pomena za uspešno poslovanje. Eden od učinkovitih načinov za dosego tega, pa je tudi predelava kombija po meri, ki ga na ta način spremenite v potujočo delavnico.

Ko razmišljate o spremembi kombija v delavnico, je pomembno predvsem to, da je v celoti prilagojen vašim potrebam. Zato je kombi po meri običajno opremljen s specifičnimi rešitvami za shranjevanje in delovnimi površinami, ki vam omogočajo nemoteno delo na terenu.

Kreativnost pri tem ne pozna meja, kar pomeni, da vam v kombi delavnico lahko vgradijo različne podloge in obloge za kombije, modularno opremo za shranjevanje, kot so predali, izvlečni zaboji za sortiranje, kovčki za orodje in drobni material, delovne površine, klančine, prtljažnike in še mnogo drugega.

Preverite, kako poteka postopek spremembe kombija v delavnico v podjetju Evrorent, ki upravlja s spletno stranjo www.provan.si, prednosti in komu je takšna predelava namenjena.

Provan – postopek predelave kombija v delavnico

Postopek spremembe kombija v delavnico se pri Provanu začne s poizvedbo o vaših željah in potrebah, in sicer glede na vaše vozilo in dejavnost, ki jo opravljate.

Če se na primer ukvarjate z elektroinštalacijskimi deli, so potrebe popolnoma drugačne kot pa pri strojnih inštalacijah. Pri sestavljanju ponudbe se upošteva tudi predviden znesek, nato pa vam v podjetju najprej izrišejo 3D projekt. Če se z njim v celoti strinjate, se sprememba kombija v delavnico lahko začne. Sicer pa vsebino opreme prilagodimo predvidenemu znesku.

Uporabljena modularna in profesionalna oprema Order system omogoča, da se vsi elementi sestavljajo po želji naročnika. Celoten sistem opreme je izdelan iz lahkega in trpežnega aluminija, zato ne pomeni velike dodatne teže za vozilo.

Lahko pa se odločite tudi za železno opremo, ki je precej cenejša, vendar ni tako modularna kot je verzija oprema ALU-TECH.

Bistveno je, da vam oprema omogoča sortiranje orodja in materiala po višini, na sredini kombija pa ostane prostor za večje tovore.

Celoten postopek predelave se zaključi s “homologacijo” oziroma postopkom vpisa predelave v potrdilo o skladnosti vozila. Na tem mestu velja poudariti, da mora biti vsa uporabljena oprema certificirana in A-testirana za vgradnjo v vozila, zato vam vsekakor odsvetujemo, da se tovrstnih predelav lotevate sami.

Predelavo kombija v delavnico prepustite pooblaščenim izvajalcem, kot je podjetje EVRORENT – Provan, ki poleg strokovne vgradnje, poskrbi tudi za “homologacijo” vozila.

Možnosti opreme v kombiju

Pri Provanu lahko naročite številne storitve za opremo in predelavo vašega kombija, ki vam omogočajo maksimalno prilagodljivost in funkcionalnost, predvsem pa je varnost na prvem mestu.

Podloge in obloge za kombije

Izberete lahko talne podloge in stranske zaščitne obloge za vse vrste kombijev. Podloge so izdelane iz vezane plošče debeline 9 mm ali 12 mm, opremljene z ALU zaščitnimi profili na vhodih v vozilo.

Podloge imajo že izrezane vdolbine za originalna pritrdišča, ki so integrirana v vozilo. Stranske obloge vozila pa so izdelane iz polipropilena, gladkega aluminija, narebrenega aluminija alu železne pločevine – obloge si izberete sami glede na vaše potrebe.

Predlagamo tudi zaščito kolotekov, ki je izdelana iz različnih materialov. Tudi pregradno steno za voznikom vam lahko dodelamo in zaščitimo z ALU ali leseno izvedbo. Poleg tega pa se lahko vgradi tudi ALU vodilo za pritrjevanje dodatnega tovora ali naprav.

Oprema za vozila: ALU-TECH

Njihova ponudba vključuje modularno opremo za vse vrste vozil in dejavnosti. ALU-TECH aluminijasta oprema omogoča prilagoditev vozila po vaših željah in potrebah, hkrati pa se prilagodijo vašemu proračunu za tovrstno investicijo.

Sodelujemo z vami pri izbiri elementov opreme, ki jih nato vključimo v financiranje skupaj z vozilom. Postopek vključuje določanje in izbiranje elementov opreme ter zagotavljanje ponudbe z 3D izrisom v najkrajšem možnem času.

Prtljažniki za komercialna vozila

Za prevoz tovora nudijo prtljažnike za komercialna vozila – običajne strešne nosilce z navadnimi prečnimi nosilci, celotne strešne nosilce s stranskimi obrobami in vrtljivim rolojem na zadnji strani za nalaganje tovora ter posebne mehanizme za prevoz lestev.

Omogočajo tudi montažo ploščadi na strehi vozila in lestev na zadnjih vratih za dostop na streho, če želite po strehi vozila hoditi.

Privezovanje in zavarovanje tovora

Za zavarovanje in privez tovora nudijo več rešitev, vključno s točkovnimi privezi ali ALU/FE pritrdilnimi letvami. Na voljo so tudi različne vrste zategovalnikov (gurtne).

Alu klančine po naročilu

Za dodatno funkcionalnost nudijo različne preklopne ALU klančine po naročilu, ki omogočajo lažji dostop in uporabo vozila.

ALU klančine, ali tudi znane kot nakladalne rampe, so posebne konstrukcije iz aluminija, oblikovane za enostavno nakladanje in razkladanje tovora v vozila ali na višje površine. Te klančine so lahke, a vzdržljive, izdelane iz visokokakovostnega aluminija, kar omogoča preprosto prenašanje in shranjevanje.

Express zložljive preklopne police

V ponudbi so na voljo tudi inovativne EXPRESS zložljive preklopne police sistema ORDER SYSTEM. Te police so oblikovane za prilagajanje notranjega prostora vozila glede na prostornino tovora. Izdelane so iz lahkega aluminija, kar omogoča manjšo težo opreme.

EXPRESS police so primerne za različne dejavnosti, kot so prevoz živil in catering, prevoz zdravil, prevoz rastlin in cvetja, prevoz paketov, prevoz zabojev z orodjem, prevoz večjih kosov tovora in še več.

Prednosti spremembe kombija v delavnico

Pri predelavi kombija v delavnico gre predvsem za to, da z njo povečamo varnost, urejenost in funkcionalnost, s tem pa se poveča tudi učinkovitost dela.

Dejstvo je, da vam sprememba kombija v delavnico prinaša ogromno prednosti:

  • Večja organizacija orodja in materiala: Celoten sistem opreme mobilne delavnice vam zagotavlja večjo organizacijo materiala in orodja, zato bo vedno pospravljeno na svojem mestu. Celotna oprema je torej zasnovana tako, da je vaše delo opravljeno hitreje in učinkovitejše, s tem pa postane uspešnejše tudi vaše poslovanje.
  • Povečana mobilnost: S predelavo kombija v delavnico se s svojim podjetjem lahko kadarkoli odpravite na pot in ste na ta način vedno dosegljivi svojim strankam. Ne glede na to, ali se ukvarjate z dostavo, mobilnimi storitvami ali svetovanjem, boste na ta način vedno korak pred konkurenco.
  • Kombi po meri: Velika prednost predelave kombija v delavnico je v tem, da s te dobite notranjost kombija po meri. Prostor je posebej oblikovan za namestitev opreme in orodja ter tistih delovnih postaj, ki so bistvenega pomena za vaše poslovanje.
  • Varnost: Poleg večje urejenosti, vam predelava kombija omogoča tudi varnejše prevažanje orodja in opreme. Z dodatno opremo za privezovanje in zavarovanje tovora ni nobenega strahu, da bi se le ta med vožnjo prevračalo in poškodovalo.

Sprememba kombija v delavnico pa vam zagotavlja tudi stroškovno učinkovito alternativo, saj je takšna predelava bistveno cenejša, kot pa če bi morali postaviti lastno delavnico. Z njo pa se izognete tudi stroškom plačevanja najemnin ali komunalnim stroškom.

Komu je namenjena predelava kombija po meri?

Za predelavo kombija v delavnico se uporablja modularna in profesionalna oprema, ki omogoča sestavljanje po vaših željah glede na tip vozila in dejavnost. Glavni namen takšne predelave je predvsem povečanje funkcionalnosti vozila, zato je namenjena prav vsem obrtnikom, ne glede na dejavnost.

Kombije različnih blagovnih znamk in modelov je na ta način mogoče spremeniti tako, da ustrezajo širokemu spektru različnih dejavnosti, kot so na primer:

  • strojne inštalacije, prezračevanje in klimatizacija,
  • elektroinštalacije in hišniška dela,
  • servis gradbenih strojev in kmetijske mehanizacije,
  • servis toplotne tehnike in solarne elektrarne,
  • servis gradbenih strojev, dvigal in dvižnih ploščadi,
  • servis viličarjev,
  • krovstvo,
  • hišniška opravila,
  • in vsa druga opravila na terenu.

Naložba v predelavo kombija lahko torej bistveno spremeni vaše poslovanje in poskrbi za nove poslovne priložnosti. Zato ne odlašajte in se posvetujte s strokovnjaki v podjetju Provan – za vas bodo poiskali najboljšo rešitev!

Naročnik oglasa: PROVAN – EVRORENT d.o.o.

 

Tagi