Pot do svežine vodi vse do PC Komenda, kjer ima podjetje REAM nove poslovne prostore

Če potrebujete strokovno svetovanje pri nakupu toplotne črpalke ali klimatske naprave, je pravi naslov podjetje REAM d.o.o., ki je na področju klimatizacije in strojnih instalacij na slovenskem trgu aktivno prisotno že od leta 1996. Od marca letošnjega leta se podjetje REAM nahaja na novi lokaciji v Poslovni coni Komenda, kjer jih je možno obiskati vsak delovni dan med 8. in 16. uro. Mi smo jih obiskali na Dnevu odprtih vrat, ki je bil namenjen predstavitvi njihove nove poslovne stavbe in druženju ob zabavnem programu z glasbenimi gosti.

Moto podjetja REAM d.o.o. je, da so vse stranke, od veleprodajnih do končnih kupcev zadovoljne in da imajo sami tudi zelo razvito oprodajno mrežo. Ker v podjetju že ves čas dajejo velik poudarek na pristnih odnosih s poslovnimi partnerji, so na novi lokaciji podjetja, ki se nahaja v Poslovni coni Komenda, v petek, 3. septembra 2021, pripravili Dan odprtih vrat, ki je bil namenjen predstavitvi njihove nove poslovne stavbe, v kateri se nahaja tudi razstavni prostor z razstavljenimi napravami in hlajenje. Prav tako je bil dogodek namenjen druženju, saj je obiskovalce čakal zabavni program z glasbenimi gosti in pogostitvijo.

Program so odprle povezovalka Eva Cimbola in E-duet (Eva in Ela Štirn), z nastopom je nato nadaljevala Godba Vodice, kot glasbeno presenečenje pa je nastopil legendarni Vlado Kreslin. Zbrane je nagovoril direktor Pavle Resnik ter vsem zaželel prijetno druženje na novi lokaciji njihovega podjetja.

Dogodek pa je imel tudi dobrodelno noto, saj je podjetje REAM d.o.o. Društvu Barka, društvu za pomoč osebami z motnjo v dušenem razvoju, namenilo sredstva, ki bi jih drugače lahko uporabili za darila poslovnim partnerjem.

Podjetje REAM d.o.o. je uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, enega najbolj znanih in prepoznanih kot najbolj kvalitetnih blagovnih znamk. Od leta 2017 je podjetje zastopnik nove španske blagovne znamke klimatskih naprav in sistemov Kaysun by Frigicoll. Kaysun je španska blagovna znamka z azijskim poreklom. Zajema program klimatskih naprav in sistemov za gospodinjsko in splošno uporabo, za profesionalno uporabo, VRF sisteme, hladilne agregate, konektorje, toplotne črpalke … Prav tako so zastopnik blagovne znamke Mitsubishi Hydronics – Climaveneta.

Novi poslovni prostori podjetja REAM d.o.o., ki se nahajajo v Poslovni coni Komenda jim omogočajo napredek na področju logistike, skladiščenja ter predstavitve njihovih naprav in sistemov. Za njihove stranke je tako med drugim tu na voljo sodoben razstavni prostor, kjer lahko v živo vidite (in slišite) delovanje, izgled in montažo naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.

V kolikor se odločate, katera hladilna ali ogrevalna naprava bi bila najbolj primerna za vaše stanovanje oz. hišo, vabljeni, da jih obiščete na njihovi novi lokaciji v Poslovni coni Komenda (Pod hrasti 29, 1218 Komenda), kjer vam bodo prijazno svetovali in pomagali izbrati najbolj primerno napravo. Več informacij o podjetju REAM in ponudbi najdete na njihovi spletni strani. V času delovnega časa jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01 5637 057 ali pa jih kontaktirajte na e-naslovu info@ream.si.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič Zupančič, REAM d.o.o.

Tagi