Poletja je konec! Sedaj gre zares!

Patricia Pangeršič: Fit akademija 11 je ‘vmesna postojanka’ po poletju in pred novim letom. Po mojem mnenju tudi najpomembnejša. Točno to obdobje je pri vračanju nazaj na prava pota, ključnega pomena!„

Konec poletja … kaj pa sedaj? Brez skrbi. Brisače za na plažo bomo zamenjali za brisače za vadbo. Čaka nas 42-dnevno popotovanje, s katerim bomo preoblikovali naša telesa. Pa ne zgolj telesa …

Fit akademija 11 je ‘vmesna postojanka’ po poletju in pred novim letom. Po mojem mnenju tudi najpomembnejša. Točno to obdobje je pri vračanju nazaj na prava pota, ključnega pomena!

Uspešno doseganje ciljev se transformira v samozavest. Zagotovo se vsi strinjamo, da je ena izmed najbolj privlačnih stvari na ljudeh ravno to – samozavest.

Ne govorim o samozavesti, ki je povezana le s pridobljeno “boljšo postavo”… govorim o tistem fenomenalem občutku, ki ga doživimo vedno, ko osvojimo nov zadani cilj.

6 TEDNOV FIT AKADEMIJE, NOVI TRENINGI IN JEDILNIKI.

V Fit akademiji se združijo različni cilji posameznikov in ustvarijo najbolj pozitivno skupnost v Sloveniji, ki je osredotočena na to, da ti pomaga na poti do boljše postave in boljšega počutja.

Energija, ko se na tisočine motiviranih ljudi skupaj zažene naproti boljšemu življenju, je nekaj edinstvenega. Skupaj ustvarjamo val navdiha, ki drug drugega spodbuja, motivira in žene naprej.

Po mojem mnenju se ta navdih preslika v energijo, ki je ni možno opisati z besedami. Energijo, zaradi katere nimaš druge možnosti, kot to, da uspeš in dosežeš željen rezultat. Ne glede na starost, spol ali predhodno znanje.

Fit Akademija 11 bo trajala 6 tednov! Vključuje izboljšane treninge in okusne recepte, ki bodo poskrbeli za vse kar si želiš. Pa naj bo to pridobivanje teže, izguba kilogramov, bolj čvrsta zadnjica ali le boljše počutje in več energije!

V FA11 te čaka tudi nov program WALL PILATES & JOGA MIX. Popolna kombinacija pilatesa in joge!

FIT AKADEMIJA NE POTREBUJE SUPERJUNAKOV. POTREBUJE LE TEBE.

Izjemno sem hvaležna za zaupanje že več kot 55.000-ih dosedanjih udeležencev. Vi celotni ekipi dajete energijo, voljo in motivacijo, da je vsaka akademija še bolj izpopolnjena.

Iz akademije v akademijo nadgrajujemo vsebine, programe, recepte … ampak ena stvar tudi sedaj ostaja nespremenjena. Cena programa. Ne glede na količino znanja in vsebin želim, da je program cenovno dostopen vsakomur.

Dostop do Fit akademije 11 je zelo preprost. Po nakupu programa se s svojim unikatnim uporabniškim imenom in geslom enostavno vpišeš v FA11 spletno stran in dostopaš do vseh vsebin!

Prav tako prejmeš tudi vabilo za vstop v aktivno FB skupino, kjer se ti in na tisočine ostalih “fitk” med seboj spodbuja in motivira.

FA11 se uradno začne v ponedeljek, 2. 10. 2023! Vse vsebine pa prejmeš v soboto, 30. 9. 2023! Priporočam ti, da si dostop do programa po posebni ceni zagotoviš že zdaj. V kolikor ne moreš pričeti skupaj z nami, lahko program seveda opraviš tudi kadarkoli kasneje!

RUTINA. NAJPOMEMBNEJŠI KORAK ZA PREOSTANEK LETA 2023.

Dovoli, da ti naštejem težave, s katerimi sem nekaj let nazaj srečevala tudi jaz … Ne le jaz. To so težave, s katerimi se po poletju srečuje 90% populacije.

  • Zanašanje na novoletne zaobljubein razmišljanje “Saj imam še dovolj časa …”
  • Slaba vestzaradi vseh ‘poletnih prekrškov’.
  • Nezadovoljstvos trenutnim stanjem.
  • Nezaupanjev svojo disciplino in vztrajnost.

Poleg tega pa nastopi še …

  • Pomanjkanje znanjao prehrani in treningih, primernih za dosego svojih ciljev …
  • Postavljanje previsokih in nerealnih ciljev… ker jih ne dosežemo, obupamo …
  • Zmedenostob branju 1001 različne informacije, kako priti do svoje idealne postave in dobrega počutja …

… in še bi lahko naštevala. Ampak dobra novica je, da lahko ta začaran krog prekinemo.

Prekinemo ga lahko z rutino. In ravno rutina je bistvo Fit akademije, saj ne iščemo “hitrih rešitev” in “kratkotrajnih navad”. Skozi preverjene načine se osredotočamo na vzpostavitev zdravega življenja, urejene prehrane in rednih treningov.

PREVERJENI KORAKI ZA URESNIČITEV TVOJIH CILJEV.

Ne morem ti zagotoviti, da bo pot enostavna. Lahko pa ti zagotovim, da ti bom stala ob strani vsako uro, minuto in sekundo. Ne samo jaz … temveč tudi na tisočine ostalih. Skupaj bomo trenirali, kuhali, se pogovarjali … in poskrbeli, da v 42-ih dneh dosežeš boljšo postavo in veliko boljše počutje.

  • Treninge boš komaj čakala – in brez skrbi, prilagajala si jih boš glede na to, koliko zmoreš tisti trenutek.
  • Fit akademija ni dolgočasna. Pestra izbira treningov te bo vsak dan znova motivirala in napolnjevala z energijo … katero lahko kasneje porabiš tudi za ‘čvekanje’ z ostalimi “fitkami”.
  • Kuhanje bo postalo užitek. Z izredno hitro pripravljenimi in okusnimi obroki, boš osvojila fit način prehranjevanja in posledično nezdravi hrani rekla “Ne, hvala!”. Tisti, ki pravi, da zdrave jedi ne morejo biti okusne, se pošteno moti.
  • Spoznala boš nove prijateljice in prijatelje, ki imajo podobne cilje kot ti. Skupaj se bomo motivirali in spodbujali v zaprti FA11 facebook skupini.

Fit Akademija 11 bo odskočna deska v najboljšo jesen tvojega življenja. Jesen polno samozavesti, spremenjenih navad in čudovite postave.

FIT AKADEMIJE SE JE UDELEŽILO ŽE VEČ KOT 55.000 DEKLET IN FANTOV

Preobrazbe, ki jih dosegajo naši udeleženci so za marsikoga povsem neverjetne. Vem, težko je verjeti, da je vse to mogoče … Ko pa se pridružiš akademiji ter naši facebook skupini in vsakodnevno spremljaš izjemne zgodbe, vidiš, da za vsemi temi čudovitimi zgodbami stojijo dekleta, ženske, mamice, očetje … ki se vsak dan srečujejo s podobnimi ovirami kot ti. Vse to JE mogoče.

Vsekakor pa te moram opozoriti, da to ni program, ki prinaša čudeže brez vloženega truda. To je program, ki vsebuje preverjene korake za dosego rezultatov in je vedno bolj izpopolnjen.

Fit akademija je ustvarjena za vsakogar, ne glede na težo, počutje in motiviranost. To ti lahko potrdi že več kot 55.000 dosedanjih uporabnikov, ki so uspešno zaključili prejšnje akademije.

Gre se za skupnost, ki se ji lahko pridruži popolnoma vsak posameznik – in ravno to je razlog za to (neverjetno) ugodno ceno.

PRILAGOJENO TUDI ZA (PRE)ZAPOSLENE LJUDI

Tempo življenja je pri večini zelo intenziven in ponavadi nam zase ostane malo časa.

Jaz in skupnost Fit akademije te popolnoma razumemo in ravno zato smo program zasnovali tako, da tudi najbolj zaposleni lahko najdejo čas zase in osvojijo nov življenjski slog.

  • Treningi, recepti in ostale vsebine so razdeljeni po praktičnih sklopih, med katerimi sehitro znajdeš.
  • Treninge lahkopo intenzivnosti in času prilagajaš glede na svoje počutje, energijo in čas, ki ga imaš na voljo.
  • Navodila so praktična in jasna, tako da boš z njimi pridobljeno znanje v prakso prenesel/prenesla karseda enostavno.
  • S pripravljenimi jedilniki in nakupovalnimi seznami seprihranijo ure in ure “brskanja” med policami trgovin in razmišljanja o tem, kaj skuhati.
  • Pogovori v naši FB skupini te bodomotivirali in ti pomagali pri osvajanju novega življenjskega sloga.

SPREMENI ŽIVLJENJE IN SVOJO POSTAVO

Fit akademija 11 je program, ki ti na preprost in preverjen način pokaže kako lahko spremeniš svoje navade in s tem seveda tudi izboljšaš svojo postavo. Velike spremembe se bodo zgodile že pred novim letom – zato boš v letu 2024 resnično izžareval/a samozavest.

  • Zaradi boljše postave in dobrega počutja, bo tvoja samozavest veliko večja. Samozavest pa se odraža tudi v službi, na faksu, pri otrocih, odnosu s partnerjem …
  • Spodbujala te bom, da boš verjel/a vase. Dosežeš lahko izgubo kilogramov in postaneš pravi “chef” v kuhinji. Zdaj pa ta občutek zadovoljstva ob doseganju ciljev preslikaj tudi na ostala področja življenja. Čudovito, kajne?
  • Tvoja raven energije skozi dan se bo močno povečala. Nič več utrujenosti in nenehne želje po sladkarijah in kofeinu.
  • Poskrbel/a boš za zdravo telo – preventiva je zmeraj boljša kot kurativa.

Kaj čakaš? Klik na www.fit-akademija.si in začnemo!

Naročnik oglasa: Fit akademija

 

Tagi